19 / 05 / 2024

Rutkay Aziz ve kızı

Rutkay Aziz ve kızı

Deneyimli sanatçı Rutkay Aziz ile kızı Doğa Rutkay Kamal, Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü oldu. Projeyi çok beğendiklerini belirten Doğa Rutkay, Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı.

Unio Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Unio Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Güngören'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aziz ve Ubulhaşim Abide ortaklığında kuruldu.

Aziz Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Arzu Köknel tarafından kuruldu.

Aziz Torun: İstikrar ve güven gayrimenkulü canlandırır!

Ekonomi için gayrimenkul ve perakende sektörleri önem taşıyor. Peki bu sektörler ekonomi adına ne vaat ediyor? Feridun Eyüpoğlu’nun, ekonomideki gidişata dair Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile gerçekleştirdiği röportajı şöyle…

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Radhia Belghith tarafından kuruldu.

El Aziz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Aziz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Cem Köse tarafından kuruldu. 

İller Bankası ve Çevre Şehircilik'ten Aziz Kocaoğlu'na yanıt!

İzmir Mavişehir’de açık spor alanı olarak görünen 115 dönümlük iki ayrı araziye Bakanlıktan imar izninin çıkmasını eleştiren Aziz Kocaoğlu'na İller Bankası ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yanıt geldi.

Aziz Şah Petrol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Şah Petrol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün İslam Yalap tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Aziz İstanbul İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz İstanbul İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Alağaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Aziz Kocaoğlu, Fatma Güldemet Sarı’yla görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yla görüşen Başkan Aziz Kocaoğlu, Bakanlıkta bekleyen konuları gündeme getirdi. Masadaki en önemli madde, Büyük Körfez Projesi’ne ilişkin ÇED süreci oldu.

Aziz Kocaoğlu'na stat tepkisi!

İzmir'den 1 otobüs Karadeniz iline giderken, taraftarlar havayolu ve karayoluyla münferit olarak maça gitti. Taraftarlar stat konusu yüzünden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na göndermede bulunarak "Engel olma Aziz ol" pankartı açtı.

Aziz Kocaoğlu'na Karşıyaka ve Göztepe statları için tepki geldi!

Karşıyaka ve Göztepe statlarının İzmir'i kurtarmayacağını dile getiren Başkan Kocaoğlu'na; kulüp başkanları siyasiler ve taraftarlar sert tepki gösterdi.

Aziz Kocaoğlu: Sanki iki stat izmir'i kurtaracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, AK Partili Çağlar Haspolat'ın Karşıyaka ve Göztepe stat sorununu gündeme getirmesi üzerine, "Sanki İzmir'e çok önemli bir şey yapılıyor" dedi.

Rutkay Aziz ve kızı Haberi

Rutkay Aziz ve kızı

Deneyimli sanatçı Rutkay Aziz ile kızı Doğa Rutkay Kamal, Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü oldu. Projeyi çok beğendiklerini belirten Doğa Rutkay, Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar'dan bilgi aldı. İstanbul'da bu ölçekte bir konut projesine rastlamadığını anlatan Rutkay, "Proje peyzajı, sosyal donatılarıyla çok farklı. Bunca olanak için ek ücret talebi de yok. Aile kurmak, çocuk büyütmek için çok doğru bir yer" dedi. 


KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİLECEK 

Uzun yıllar Ankara'da yaşayan Rutkay Aziz ise "Geçmişte böylesine çağdaş yerleşim yerleri yoktu. Proje sayesinde komşuluk ilişkileri pekiştirilecek, yeniden yaşanmasına olanak sağlayacak" diyerek düşüncesini ifade etti. Kaykay pisti, mini golf gibi çocuklara özel alanların yanı sıra basketbol, voleybol ve halı sahalarıyla tenis ve squash kortunun bulunduğu alanda keyifli vakit geçirilecek Proje, ulaşım avantajıyla dikkat çekiyor....