05 / 05 / 2024

Doğa Rutkay yeni evi

Doğa Rutkay yeni evi

Doğa Rutkay, Çeşme-Alaçatı’daki evinin kapılarını Instyle Home Dergisi’ne açtı.300 metrekarelik, 2 katlı taş evi görür görmez aşık olduğunu, 4 günde satın aldığını söyleyen Doğa Rutkay “Taşınmak 10 günümüzü aldı” diyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Doğa Koleji'nde mutlu son!

Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca, ‘Yeni başarıların altına imza atacağız. İTÜ’nün desteği öğrencilerin arkasında’ şeklinde konuştu.

Doğa Koleji’nin kayyumu İTÜ mü olacak?

Doğa Koleji’nin satışında beklenen açıklama yapıldı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) kantin, havuz gibi taşınmazlarının işletmecisi İTÜ Vakfı, Doğa Koleji’nin yeni sahibi oldu...

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili görüşmeler tamamlandı!

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu: "Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin, Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Altınbaşak Doğa projesinde 420 bin TL'ye! Yeni proje!

Altınbaşak Doğa projesi, Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 1 blokta 63 daireden oluşan projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor. 

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Trabzon'a 3 yeni Uzungöl geliyor!

Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Trabzon'daki Uzungöl gibi 3 yeni tabiat turizm merkezi için düğmeye bastı.

Doğa Marin Yapı 2 yeni kahve dükkanı açtı!

Doğa Marin Yapı A.Ş. İtalyan kahve markası Caffe Latte'yi Türkiye'ye getirdi. 2 yeni kahve dükkanı açan firma 2017'de 5 adet daha kahve dükkanı açmayı planlıyor.

Doğa Okulları Bolu Kampüsü açıldı!

Doğa Okulları Bolu’da yeni kampüsünün açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Anaokulu’ndan liseye kadar her kademede eğitim verecek olan Doğa Okulları’nın Bolu kampüsü açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de katıldı. Açılışta geniş güvenlik önlemleri alındı.

Doğa Okulları'nın sayısı 5 yılda 200'e ulaşacak!

Doğa Okullarının yeni sahibi, Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Saçaklıoğlu, "5 yıl içinde yapacağımız 500 milyon dolar yatırımla, okul sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

Doğa Rutkay yeni evi Haberi

Doğa Rutkay yeni evi

Doğa Rutkay, Çeşme-Alaçatı’daki evinin kapılarını Instyle Home Dergisi’ne açtı.







300 metrekarelik, 2 katlı taş evi görür görmez aşık olduğunu, 4 günde satın aldığını söyleyen Doğa Rutkay “Taşınmak 10 günümüzü aldı” diyor.







Bahçeyi de eşi, gazeteci-yapımcı Kerimcan Kamal 1 günde hazırlamış.







Bu arada çift tatilin yanısıra çalışıyor. Doğa Rutkay ‘Mutlu Olmak İçin Küçük Şeyler’ adlı kitabını bitirmek üzere. Kerimcan Kamal da bir kitaba başlamış.