06 / 05 / 2024

doğa sporları merkezi

doğa sporları merkezi

Uludağ'ın yalnız kışın değil, yaz aylarında da turizme katkı sağlaması için başlatılan alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Insula Archıtettura E Ingegnerıa Srl Merkezi İtalya İstanbul şubesi açıldı!

Insula Archıtettura E Ingegnerıa Srl Merkezi İtalya İstanbul şubesi Beyoğlu’nda 20 bin TL bedelle Doğu Kaptan tarafından açıldı.

Doğa Koleji mağdurlarına Fidol Okulları’ndan destek!

Finlandiya ilhamlı eğitim sistemiyle dikkat çeken ve merkezi Koşuyolu’nda bulunan Fidol Okulları, ekonomik sıkıntıya giren ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Doğa Koleji mağdurlarına sahip çıktı...

Kayseri'ye Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hayata geçirdiği Doğa Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için start verdi.

Başakşehir'e Ata Sporları Merkezi inşa edilecek!

İBB, Başakşehir'de Ata Sporları Merkezi inşa ettirecek. 285 bin metrekare alanda hayata geçirilecek projenin ihalesi 26 Temmuz 2018 Perşembe günü yapılacak...

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi Merkez Mahallesi’nde hayata geçireceği Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatına başladı.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

İzmir Buca'da İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi açılıyor!

Buca Belediyesi benzersiz bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Doğa tutkunlarını Kaynaklar bölgesinin eşsiz güzellikleriyle buluşturacak Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi yarın düzenlenecek törenle hizmete girecek.

Beşikdüzü'nün 25 yıllık teleferik hayali gerçekleşiyor!

Beşikdüzü Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi kapsamında yapımı devam eden 3100 metre uzunluğundaki teleferik projesi inşaatı tam gaz devam ediyor.

doğa sporları merkezi Haberi

doğa sporları merkezi

Türkiye'nin en büyük ve önde gelen kış ve doğa sporları merkezlerinden olan Uludağ'ın yalnız kışın değil, yaz aylarında da turizme katkı sağlaması için başlatılan alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.


Türkiye'nin önemli turizm değerlerinden olan ancak, sadece kışın faydalanılabilen Uludağ'ın yılın 12 ayı değerlendirilmesi için dört koldan çalışılıyor. 


Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında oteller bölgesinde bu yazın başında başlatılan alt yapı çalışmalarının önümüzdeki yaza yetiştirilmesi hedefleniyor.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, manastırından kayak merkezlerine pek çok özelliği, güzelliği ve birikimi olan Uludağ'ın 12 ay aktif olması için çalıştıklarını söyledi. 


Bu kapsamda başladıkları alt yapı çalışmalarına devam ettiklerini belirten Altepe, ''Bunun yanı sıra su, kanalizasyon, yağmur suyu, depolar ve arıtma...