17 / 05 / 2024

Doga Turizmi Master Planı

Doga Turizmi Master Planı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 'Doga Turizmi Master Planı' kapsamında tüm illerde 527 doga turizm alanı oluşturmak üzere çalışma başlattı. Master planıyla, alternatif turizm faaliyetleri sürdürülüyor...

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Karamürsel Toplu Temel Atma Töreni yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Doğa Turizmi Master Planı'yla Kocaeli'yi sadece Türkiye'ye değil bütün dünyaya tanıtacağız. Kocaeli sadece sanayiyle ve ticaretle anılmayacak, tabiat güzellikleriyle anılacak" dedi.

İstanbul için Aydınlatma Master Planı hazırlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin gece görünümünü daha belirgin kılmak ve aydınlatma kirliliğine son vermek için "Aydınlatma Master Planı" hazırlatacak.

Güral Gür: Rusya'daki kriz turizmi olumsuz etkiliyor!

NG Hotels&Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür Rusya'daki gelişmeler sonrasında turizmi değerlendirdi. Güral Gür Rusya'da yaşanan olayların Türkiye turizmine olan olumsuz etkilerinin halen devam ettiğini ifade etti.

Galaport projesi ile kruvaziyer turizmi uçacak!

Kruvaziyer turizmi gözünü Galataport'a dikti. Royal Caribbean Genel Müdürü Bülent Tatlav, "Galataport hayata geçtiğinde sektör yüzde 100 büyür" dedi.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm master planı hazırlandı!

Gaziosmanpaşa'da 13 mahallede 432 hektarlık 'riskli alan' için, İngiliz mimarlık firması Foster and Partners ile KEYM şirketi tarafından Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Master Planı hazırlandı.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun turizmi atağa hazırlanıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde turizmi canlandırmak ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği Samsun ve Çevresi Turizm Alt Yapı Birliği (SAMTAB) eylem planı toplantıları sonuç verdi.

Ev turizmi için 15 müfettiş görevlendirildi!

Türkiye'de, her yıl ciddi oranda büyüyen "ev turizmi" pazarında kayıt dışı kiralanarak önemli miktarda vergi kaybına yol açtığı iddia edilen tatil yörelerindeki konutların, kayıt altına alınması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Ev turizmi 15 bin müfettişin takibinde olacak!

Turizmin kayıp hazinesi olarak nitelendirilen 'ev turizmi'ni kayıt altına almak için harekete geçildi. 15 bin müfettiş, özellikle konutu olan yabancıların ve ikinci konut sahiplerinin kısa dönemdeki kiralamalarını takibe alacak.

Ev turizmi kapsamında kiralanan konutlar kayıt altına alınıyor!

Türkiye'de, her yıl ciddi oranda büyüyen "ev turizmi" pazarında kayıt dışı kiralanarak önemli miktarda vergi kaybına yol açtığı iddia edilen tatil yörelerindeki konutların, kayıt altına alınması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Gaziantep'in ulaşım master planı hazırlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, trafik ve ulaşım sorunlarının çözümü için Gaziantep'in 15 yıllık "Ulaşım Master Planını" hazırlıyor. Şehrin önemli sorunlarından trafik ve ulaşımdaki sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar sürüyor.

Gaziantep için ulaşım master planı hazırlanıyor!

Gaziantep için ulaşım master planı hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı, kentin 15 yıllık ulaşım ana planını çıkaracak çalışmayla, 2030 yılına kadarki ulaşım ihtiyaçları ve talepleri tespit edecek.

Gazientep için Ulaşım Master Planı hazırlanıyor!

Gazientep için Ulaşım Master Planı hazırlanıyor. Master planıyla, ulaşım ve trafik sorunlarının düzenlemesi, özel araç kullanımından toplu taşıma sistemlerini kullanılmasına teşvik edilmesi hedefleniyor

Doga Turizmi Master Planı Haberi

Doga Turizmi Master Planı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 'Doga Turizmi Master Planı' kapsamında tüm illerde 527 doga turizm alanı oluşturmak üzere çalışma başlattı. Alınan bilgiye göre master planı ile doga turizmine konu olabilecek seçkin özellikli alanlarda yapılacak aktivitelerin de belirlenecek. Master planıyla, alternatif turizm faaliyetlerinin sürdürülebilir, geniş kapsamlı, katılımcı ve paylaşımcı bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanacak. 



Star...