29 / 04 / 2024

doğa yapı kadıköy projesi

doğa yapı kadıköy projesi

Doğa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyikudamacı, "Kadıköy belediyesi kentsel dönüşüm konusunda çok özverili çalışıyor fakat bölgemizde yapılan proje sayısı çok fazla olduğu için ruhsat işlemleri gibi bazı aşamalar uzun sürebiliyor." dedi.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Soyalan tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin yaklaşık 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atılıyor!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli 8 Ekim'de atılacak. Temel atma törenine birçok tiyatro sanatçısının katılması bekleniyor.

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

ÖİB tarafından özelleştirme kapsam ve programına alınan Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'ndeki alan için imar planı değişikliği yapılacak...

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

Uplife Kadıköy Teknik Yapı fiyat bilgisi!

Uplife Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirildi. Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyatlar!

Aralık 2019 tarihinde teslimlerin gerçekleşeceği Uplife Kadıköy projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyatlar 525 bin TL’den başlıyor.

doğa yapı kadıköy projesi Haberi

doğa yapı kadıköy projesi

Kadıköy Moda'nırı dönüşümünde üstlendiği rolün yanında Türkiye genelinde hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile Türkiye İnşaat sektörünün önemli bir markası haline gelen Doğa Yapı, yapımına başladığı Çamlıca Doğa Villaları projesi ile İstanbul'a prestijli butik bir proje armağan ediyor. 


Ülkemizin yetiştirdiği önemli mimarlardan Mimar Ömer Çamoğlu'nım imzasını taşıyan ve Çamlıca'nın tarihi dokusu ve karakteristik özellikleri ile bütünleşen Çamlıca Doğa Villaları, Doğa Yapı' nın sektör tecrübesinin ve işindeki mükemmeliyetçi yaklaşımının güzel bir sonucu olarak ortaya çıkıyor. 


2000'li yılların başında adım attığı inşaat sektöründe konuşulan ve örnek alınan işlere imza atmayı ilke haline getiren Doğa Yapı, doğup büyüdüğü Moda'nm dönüşümünde öncülüğü hiç bir zaman bırakmadı. Her yıl sadece bir kaç binanın dönüşüm için ruhsat alabildiği Moda'da 250'den fazla konutu dönüştüren Doğa Yapı, Kentsel dönüşüme...