04 / 05 / 2024

doğal ahşap

doğal ahşap

Her türlü zevk ve ihtiyaca uygun seçenekler sunan Kale Parke, doğal ahşabın yeni serisi Vintage ile birbirinden şık ve kullanışlı mekanlar yaratıyor...

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Ahşap ev bakımı zor mu? Ahşabın dezavantajları nelerdir?

Ahşap evler son dönemde hızla popüler olmaktadır. Bunun nedeni ise doğa ile bir bütün hissettiren bu yapılar pek çok kişinin tatil için tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki ahşap evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Ahşap bina dönemi başlıyor!

Kovid-19 pandemisinde doğaya dönüşle beraber ahşap yapılara rekor ilgi gösteriliyor. Orman Genel Müdürlüğü, ahşap kullanımının yaygınlaştırılmasına ilişkin proje hazırladı. Projenin detayları TBMM'ye sunulan raporda anlatıldı.

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Sivas'ta inşa edilen ahşap evlere sipariş yağıyor!

Sivas'ta TCDD emeklisi 65 yaşındaki Namoğlu torunları için inşa ettiği ahşap evlere, Türkiye'nin dört bir yanından sipariş alıyor. 

Kadın girişimci ekosisteme uygun ürettiği ahşap evleri yurt dışına satıyor!

Sakarya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Korkmaz, tasarımını da kendisi yaparak ürettiği "1 oda 1 salon", "2 oda 1 salon üçgen", "karavan" ve "garaj" modellerinde doğal ahşap evleri ihraç ederek, ülke ekonomisine de katkı sağlıyor

Ordu'da okul yolundaki yıkılma tehlikesi olan ahşap köprü yenilenecek!

Yaklaşık 40 yıldır kullanımda olan ve çürüdüğü için yıkılma tehlikesi olduğu tespit edilen ahşap köprünün yerine daha güvenli yeni köprü yapılması için çalışma başlatılacak...

Osmanlı Ahşap’tan uzun ömürlü yapılar!

Edremit’te kişiye özel tasarımlarıyla ihtiyaç sahiplerinin memnuniyetine odaklanan Osmanlı Ahşap, alışılmışın dışında, şık ve ihtiyaca yanıt veren yaşam alanları inşa ediyor

Salda Gölü'nün çevresine ahşap bariyer sistemi kuruldu!

Salda Gölü'nün kıyısına kadar ilerleyerek doğal zemine zarar veren ve görüntü kirliliği oluşturan araç girişlerini önlemek amacıyla göl çevresine ahşap bariyer sistemi kuruldu. 

Yaylalarda ahşap yapılaşma dönemi!

Doğu Karadeniz’de tartışılan ve imar kirliliği oluşturan beton yapılaşma, yaylacıları harekete geçirdi. Trabzon’un Çaykara ilçesi Derindere Mahallesi Geri Yaylası’nda vatandaşlar ahşap yapılaşmaya yöneldiler. 

İBB ahşap yapılar için restorasyon eğitimi veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) mimar ve mühendislere yönelik olarak, "Geleneksel Ahşap Yapılarda Restorasyon Uygulamaları Atölye Çalışması"nın 10’uncusunu düzenliyor.  

doğal ahşap Haberi

doğal ahşap


Kale Grubu'nun yapı sektöründeki uzmanlığını, parke serileriyle iç mekânlara taşıyan Kale Parke,  nitelikli ürün gamıyla ideal seçenekler sunuyor.  10  milimetre kalınlığında, derin rölyefli ve kenarlarındaki pahlı yapısıyla masif parkeden ayırt edilemeyen yeni seri Vintage, doğal ahşabın güzelliğini, strüktürlü, derin fırçalanmış mat-parlak yüzey yapısıyla da perçinliyor. 


Amerikan cevizinin en güzel yansımasını mekanlara taşıyan seri, kullanıcının her gün doğanın tam içerisinde uyanmış gibi hissetmesini ve evinin şıklığını bir adım öteye taşımasını sağlıyor. Vintage, sadece bugünkü trendi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda mekanlarda özel bir atmosfer yaratıyor. Kızıl, açık ve koyu Amerikan Cevizi seçenekleriyle üretilen Vintage serisi, 1285x192x10 milimetre ebatlarında...