20 / 05 / 2024

Doğal Kaya Bodrum ulaşım

Doğal Kaya Bodrum ulaşım

Doğal Kaya Bodrum satış ofisi ile 0212 345 11 00 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. Bodrum Gündoğan'da inşa edilen projede toplam 15 adet niş villaya yer veriliyor.

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli Vasfi Kaya tarafından kuruldu.

Sarıkaya Mağarası Bölgesi Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Sarıkaya Mağarası Bölgesi Doğal Sit Alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Doğal yapıya zarar veren, kaçak ne varsa hepsi kaldırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bodrum'daki villa, rezidans ve otel inşaatlarındaki kaçak yapılarla ilgili, "Doğal yapıya zarar veren, bölgeye zarar veren, kaçak ne varsa hepsi kaldırılacak" diye konuştu...

Doğal sit alanlarında kaçak yapılaşma mücadelesi!

Peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla doğal sit alanı olan Nevşehir'in Göreme beldesinde, kaçak yapılaşmayla mücadeleye devam ediliyor. Bölgede imar barışı kapsamında ilgili kurumların denetimlerinin devam ettiği açıkladı.

Bodrum'da 'Doğal SİT Alanları Uygulama Öneri Planı'na tepki!

Bodrum'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın birinci derece SİT alanlarını ikinci ve üçüncü derece SİT alanına dönüştürüp imara açacağı belirtilen 'Doğal SİT Alanları Uygulama Öneri Planı'na tepkiler sürüyor.

Doğal Kaya Bodrum satış ofisi!

Doğal Kaya Bodrum satış ofisi ile 0212 345 11 00 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. Bodrum Gündoğan'da inşa edilen projede toplam 15 adet niş villaya yer veriliyor.

EPDK'dan, akaryakıt ve doğal gaz sektörüne 4 milyon liralık ceza!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt ve doğal gaz sektörlerinde faaliyet gösteren bazı firmalara toplam 4 milyon 338 bin 483 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi...

Kütahya'da 8 bin 777 konut doğal afet riski altında!

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Kütahya'da 13 bölgede 5 milyon metrekarelik alanda 8 bin 777 konutun doğal afet riski altında olduğunu söyledi. İça, kentsel dönüşümün ilk uygulamasının Gaybiefendi Mahallesi'nde gerçekleşeceğini kaydetti...

Doğal gaz için 8 ilçe müracaat yaptı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, "Nüfusu 10 bini aşan yerlere müracaat halinde BOTAŞ'ın doğal gaz hattı götüreceğini söylemiştik. Ne yazık ki şu ana kadar 8 ilçemiz müracaat etti" dedi...

Enerji Sektörü Doğal Gaz Piyasası Sonuç Raporu tanıtım toplantısı!

Enerji Sektörü İnsan Kaynakları Envanteri Projesi Doğal Gaz Piyasası Sonuç Raporu tanıtım toplantısı Meyra Otelde düzenlendi. Toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, sektör temsilcileri ve bürokratlar katıldı.

NeoGölPark İstanbul Evleri Kemerburgaz'da doğal yaşam!

Göllerle çevrili muhteşem bir ormanın hemen yanında yer alan NeoGölpark İstanbul Evleri, Kemerburgaz-Göktürk'e sadece 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri mevcut...

Doğal afetlere karşı İnsan Kovanı isimli bir şehir projesi geliştirildi!

Mimar kardeşler Sunay Erdem ve Günay Erdem New York'un doğal afetlere karşı geliştirdiği kentsel dönüşüm projesi ödülüne layık görüldü. Arıların yaşamı örnek alınarak geliştirilen proje hızlı geçici konut sağlıyor..

Marmaris Kızkumu Dünya Kültürel ve Doğal Miras Listesi’nde yer alacak!

Muğla’nın Marmaris ilçesi Orhaniye Köyündeki Kızkumu’nun Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı’nın (UNESCO) Dünya Kültürel ve Doğal Miras Listesi’nde yer alabilmesi için çalışmalar başlatıldı...

Doğal Kaya Bodrum ulaşım Haberi

Doğal Kaya Bodrum ulaşım

Lansmanı bugün yapılan Doğal Kaya Bodrum'da villaların büyüklükleri 120 metrekareden başlıyor, 500 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Doğal Kaya Bodrum satış ofisi iletişim için 0212 345 11 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Proje Gülman Group imzası ile yükseliyor. 


Toplam 15 adet villadan meydana gelen Doğal Kaya Bodrum Evleri 34 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Muğla Bodrum Gündoğan'da bulunan Doğal Kaya Bodrum'da tuzlu su havuzu, sauna, fitness, güneşlenme terasları, masaj odaları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 




Doğal Kaya Bodrum satış ofisi

Telefon: 0212 345 11 00

Web: www.gulmangroup.com/web/

Özge...