30 / 04 / 2024

doğalgaz anlaşmalı bankalar

doğalgaz anlaşmalı bankalar

Doğalgaz faturaları anlaşmalı ödeme yerlerinden, internet üzerinden otomatik ödeme ile ve bankaların şubesinden yatırılabiliyor. Peki, doğalgaz faturaları hangi bankada ödenebilir? Doğalgaz anlaşmalı bankalar hangi bankalardır?

Doğalgaz ödenen bankalar hangileridir?

Doğalgaz faturaları, doğalgaz veznelerinden ödenebildiği gibi, yetkili bankalar aracılığı ile otomatik ödeme, internet şubesi ve normal şubeden ödenebiliyor. Peki, doğalgaz ödenen bankalar hangileridir? İşte yanıtı..

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

Kıbrıs açıklarından doğalgaz müjdesi geldi! Kimse beklemiyordu! İşte detaylar!

Kıbrıs açıklarındaki aidiyeti tartışmalı Cronos-1 sahasında önemli miktarda doğalgaz bulunduğu açıklandı. İşte detaylar!

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

Putin doğalgaz planını duyurdu: Doğalgaz fiyatları uçtu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri ve AB'ye gerçekleştirilen mal tedariğinde ödemenin dolar ya da Euro üzerinden almanın anlam taşımadığına vurgu yaptı ve “Dost olmayan ülkelere doğalgaz satışının ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasında anlaşmalı bankalar!

Emlak Konut GYO yarın yeni kampanyasına start veriyor. İşte Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasında anlaşmalı bankalar...

Unit Enerji İran'da 7 doğalgaz çevrim santrali kuracak!

Ünal Aysal'ın şirketi Unit Enerji, İran'a 4.2 milyarlık 7 adet doğalgaz çevrim santrali kuruyor. İmzalanan anlaşmanın, İran’a uygulanan yaptırımların kalkmasından bu yana yapılan en büyük yatırım olduğu belirtildi.

Tapu harcı anlaşmalı bankalar!

Taşınmaz malların alım satım işlemleri, tapu dairesinde gerçekleşiyor. Tapu devri için ödenmesi gereken harçlar bankaya yatırılabiliyor. İşte tapu harcı anlaşmalı bankalar..

N. Kurtulmuş: Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz anlaşması yapılabilir!

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz ve petrol anlaşmaları imzalayabileceğini söyledi.

Yunanistan ile Türkiye sınırına ortak doğalgaz merkezi mi kurulacak?

Sınır ihlali sonucu Rus uçağının düşürülmesinin ardından iki ülke arasındaki doğalgaz anlaşmalarının sekteye uğraması yönünde konuşulanlar kapsamında Türkiye için yeni bir alternatif gündeme geldi.

Emlak gelir vergisi anlaşmalı bankalar!

Emlak gelir vergisi; Başkanlığın internet sitesi üzerinden anlaşmalı bankaların kredi kartları ile veya, internet bankacılığını kullanarak ödenebiliyor. Peki, emlak gelir vergisi anlaşmalı bankalar hangileri?

Doğalgaz güvence bedeli ne kadar?

Taşınmaz mal satın alan ya da kiralayan kimselerin doğalgaz aboneliğini kendi adına alması gerekiyor. Abonelik için doğalgaz güvence bedeli ödeniyor. Peki, 2015 yılında meskenlerin doğalgaz güvence bedeli ne kadar?

Rus doğalgazında indirim!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Gazprom ile BOTAŞ'ın yüzde 10,25'lik doğalgaz indirimi konusunda anlaştıklarını ancak anlaşma metninin henüz imzalanmadığını belirtti.

1999 yılında Boğaz'a doğalgaz boru hattı!

1999 yılında İGDAŞ, İstanbul'un bir yakasından diğer yakasına denizin dibine döşenecek boru hattıyla doğalgaz götürmeye hazırlanıyormuş. Baltalimanı-Paşabahçe arasında yapılması planlanan proje 2.2 trilyon liraya mal olacakmış.

doğalgaz anlaşmalı bankalar Haberi

doğalgaz anlaşmalı bankalar

Doğalgaz anlaşmalı bankalar!

Doğalgaz faturaları anlaşmalı ödeme yerlerinden, internet üzerinden otomatik ödeme ile, bankaların şubesinden yatırılabiliyor.


Ayrıca, Kolay Vezne, İGDAŞ faturalarınızı kolayca ödeyebileceğiniz, Garanti Bankası'nın anlaşmalı noktalarıdır. Garanti Bankası’nın geliştirdiği sistem aracılığı ile Kolay Vezne işyerlerindeki POS terminalleri üzerinden özel doğalgaz fatura ödemeleri yapılabilir.


Doğalgaz anlaşmalı bankalar şu şekilde sıralanıyor;

Banka Otomatik Ödeme İnternet Şubesi Şube

Akbank + + +

Albarakatürk + + +

ABank + + +

Anadolubank + + +

Bankasya + + +

Denizbank + + +

Burgan Bank + + +

Finansbank + + +

Fortisbank + + +

Garanti Bankası + + +

Halk Bankası