29 / 04 / 2024

doğalgaz anlaşmazlığı nasıl çözülecek

doğalgaz anlaşmazlığı nasıl çözülecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile İran arasındaki doğalgaz fiyatıyla ilgili anlaşmazlığın yıl sonuna kadar bir noktaya bağlanacağını söyledi. Yıldız, en pahalı gazın İran'dan alındığını kaydetti...

Borsada doğru portföy nasıl oluşturulur?

Yatırımcılar paralarını nasıl değerlendirmeleri gerektiğini araştırırken, borsada hisse almak isteyenler  için portföy önerisi geldi.  Daha çok kazanmak ve riski azaltmak isteyenler nasıl portföy oluşturmalı? Merak edilen sorunun cevabı geldi.  

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugünden itibaren başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süreçle ilgili merak edilenleri dün açıkladı. Peki arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracılar şimdi bu detaylara bakın! Yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir?

Konut kiralarında zam oranını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir? Ev sahibi kiracıya dava açabilir mi?

Bedava doğalgaz hangi ayda başlıyor? Bedava doğalgaz ne zaman başlıyor?

Doğalgaz faturalarının ne zaman bedava olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Doğalgaz ne zaman bedava 2023? İşte detaylar!

  Hak sahiplerine paraları yatmaya başladı… 2.500 TL’ye varan doğalgaz desteği nasıl alınır?

Devletin maddi güçlük yaşayan vatandaşlara sağladığı destek ödemelerinden doğalgaz desteği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla yapılıyor. Her başvuru titizlikle değerlendiriliyor ve 2.500 TL’ye kadar para ödeniyor.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? 

İstanbul'da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,13 oranında indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız? E-devlet üzerinden doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz desteği hakkında şu sıralarda sıkça sorular gelmektedir. Özellikle başvuru yapan vatandaşların sorduğu, sorular geniş yer kaplamaktadır.

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır?

Aralık ayı doğalgaz destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır? 

doğalgaz anlaşmazlığı nasıl çözülecek Haberi

doğalgaz anlaşmazlığı nasıl çözülecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile İran arasındaki doğalgaz fiyatıyla ilgili anlaşmazlığın yıl sonuna kadar bir noktaya bağlanacağını söyledi. TBMM Genel Kurulu'nda Türkiye ile Azerbaycan Arasında Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Sistemine (TANAP) İlişkin Hükümetlerarası Anlaşmaya ilişkin kanun tasarısının görüşmeleri sırasında konuşan Yıldız, en pahalı gazın İran'dan alındığını kaydetti. Yıldız, bununla ilgili itirazın uluslar arası tahkime taşındığını...