16 / 05 / 2024

Doğalgaz Destek Paketi

Doğalgaz Destek Paketi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Doğalgaz Tüketim desteğinde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını açıkladı.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Elektrik, doğalgaz ve kira ödemeleri için destek! Emekli kart geliyor!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren 'emekli kart' düzenlemesinde ayrıntılar belli oldu. Emekliler; elektrik, doğalgaz ve kira ödemelerini artık bu kartla yapacak. İşte ayrıntılar...

Ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman sona erecek? 

5 metreküp 'ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğalgaz faturalarında önemli bir düşüş kaydedilmişti.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

  Hak sahiplerine paraları yatmaya başladı… 2.500 TL’ye varan doğalgaz desteği nasıl alınır?

Devletin maddi güçlük yaşayan vatandaşlara sağladığı destek ödemelerinden doğalgaz desteği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla yapılıyor. Her başvuru titizlikle değerlendiriliyor ve 2.500 TL’ye kadar para ödeniyor.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Isınma desteği nereden alınır? Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Isınma diğer adı ile doğalgaz desteğine dair sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle bu yardımı alanlar, “Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?” sorusunu sormaktadır. İşte detaylar!

2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Özellikle 2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte detaylar!

Başvurusu onaylanan herkes PTT'den hemen 2500 TL'yi alacak! Doğalgaz destek ödemeleri 2022...

Doğalgaz desteğinden faydalanan milyonlarca vatandaş yılbaşına sayılı günler kala doğalgaz desteğine zam yapılıp yapılmayacağı sorusunun yanıtını arıyor. Peki, doğal gaz fatura desteğine zam gelecek mi? Doğalgaz destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Başvurusu onaylanan herkese PTT'den 2500 TL'lik destek verilecek! Doğalgaz destek ödemesi ne zaman başlıyor?

Kış ayının gelmesiyle beraber doğalgaz fatura destek ödemesinden faydalananlar doğalgaz desteği ödemeleri hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? sorusuna cevap arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek ödemesi ne zaman ödenecek?

Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek? 2500 TL'den kimler faydalanacak?

Kış ayının gelmesiyle birlikte doğalgaz fatora destek ödemesinden faydalananlar vatandaşlar Doğalgaz desteği ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? sorusunun yanıtı arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek?

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı hangi ayda verilecek? Doğalgaz destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konulardan biridir. Doğalgaz desteği başvurusu yapan vatandaşlar, “Doğalgaz destek ödemeleri ne zaman yatacak?” sorusuna yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

Doğalgaz Destek Paketi Haberi

Doğalgaz Destek Paketi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi haneler için hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteği’nde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını açıkladı. Bakan Yanık, kiracıların da artık destekten faydalanabileceğini müjdeledi.

3 Milyar Türk Lirası bütçe ile başlatılan Doğalgaz Tüketim Desteği’ne ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Bakan Yanık, Mart/Nisan aylarını kapsayan 1’nci dönemine ilişkin ödemelerin yapıldığını söyleyerek, 331 bini aşkın haneye toplamda 114,2 milyon Türk Lirası destek verdiklerini belirtti.

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN DEVAM EDİYOR!

Bakan Yanık, Doğalgaz Tüketim Destek Programı kapsamında başvuruların e-Devlet üzerinden devam ettiğini belirterek, “Desteğimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, sistem üzerinden Bakanlığımızca sunulan ‘Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti’ ekranından gerekli bilgileri doldurarak başvuruda bulunabilecek. Bu kapsamda hali hazırda doğalgaz arzı sağlanan yerleşim bölgelerinde oturan ve hanesinde mesken türü doğalgaz aboneliği olan  vatandaşlarımıza bu desteğimizi...