29 / 04 / 2024

Doğalgaz desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı!

Doğalgaz desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Doğalgaz Tüketim desteğinde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını açıkladı.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi haneler için hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteği’nde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını açıkladı. Bakan Yanık, kiracıların da artık destekten faydalanabileceğini müjdeledi.

3 Milyar Türk Lirası bütçe ile başlatılan Doğalgaz Tüketim Desteği’ne ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Bakan Yanık, Mart/Nisan aylarını kapsayan 1’nci dönemine ilişkin ödemelerin yapıldığını söyleyerek, 331 bini aşkın haneye toplamda 114,2 milyon Türk Lirası destek verdiklerini belirtti.

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN DEVAM EDİYOR!

Bakan Yanık, Doğalgaz Tüketim Destek Programı kapsamında başvuruların e-Devlet üzerinden devam ettiğini belirterek, “Desteğimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, sistem üzerinden Bakanlığımızca sunulan ‘Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti’ ekranından gerekli bilgileri doldurarak başvuruda bulunabilecek. Bu kapsamda hali hazırda doğalgaz arzı sağlanan yerleşim bölgelerinde oturan ve hanesinde mesken türü doğalgaz aboneliği olan  vatandaşlarımıza bu desteğimizi sunacağız” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön