06 / 05 / 2024

doğalgaz götürülen iller

doğalgaz götürülen iller

2018 yılında Türkiye'nin tamamı doğalgaza kavuşacak. Yine aynı yıl bütün illerde doğalgaz kullanmayan konut kalmayacak..

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Enflasyon hesaplamasında doğalgaz için

TÜİK, doğalgazın tüketiminin bir ay bedava verilmesinden dolayı mayıs ayında TÜFE için "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacak.

Kartlı doğalgaz nasıl ücretsiz olacak? Doğalgaz hangi tarihler arasında bedava?

Ücretsiz doğalgaz gündemde olan konulardan biridir. Bedava doğalgaz hangi tarihler arasında ücretsiz olacaktır, merkezi sistem doğalgaz ücretsiz mi? şeklinde bu konuya dair pek çok soru gelmektedir. İşte onlardan bazılarıdır!

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

Araç sahipleri dikkat! Çekilen araçların hem çekici hem de otopark ücretlerine büyük zam geldi!

Bugün yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında Yediemin Otoparkları için fiyatlar artırıldı. Peki resmi olarak çekilerek, yediemin otoparklarında götürülen araçlar için uygulanacak fiyatlar ne kadar arttı?

Mediamarkt'ta eskiyi getir yeniyi götür kampanyası! Başvuran herkes faydalanacak!

Mediamarkt güncel kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında teknolojik ürünlerde eski ürünü verip yeni ürün sahibi olabilirsiniz. Peki, eskiyi getir yeniyi götür kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte detayları...

MediaMarkt telefonlarınızı yeniliyor! İşte eskiyi getir yeniyi götür kampanyası detayları..

MediaMarkt Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyası ile eski akıllı telefonlarınızla vedalaşıp yeni akıllı telefonunuzu uygun fiyata alabilme fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayları…

Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı?

Prefabrik evlerin nasıl ısındığı merak ediliyor. Bu yüzden Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Doğalgaz faturası nasıl düşer?

Elektrik ve doğalgaz zamlarının ardından şimdi tasarruf zamanı... Kış kapıda ve havalar git gide serinleyecek. Artık doğalgaz fiyatları tüketicinin cebini yakmaya devam edecek gibi duruyor. Ancak sizler için hazırladığımız önlemlerle doğalgaz masrafınızı düşürebilirsiniz….

Kira gelir vergisi götürü gider yüzde kaç?

Kira gelir vergisi beyannamesi verilirken, hangi gider yönteminin kendisi için daha uygun olduğunu merak edenler araştırmalarına devam ediyor. Peki, kira gelir vergisi götürü gider yüzde kaç?

Kardeşler arasında bölüştürülen miras iptal edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kardeşler arasında bölüştürülen mirasla ilgili yaşanan sorunları kaleme aldı.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan ilk yarıda 2.8 milyar TL'lik net satış!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO tarafından yayınlanan Geçici Vergi Beyannamesi'ndeki bilgilere göre; şirketin Haziran 2021 döneminde brüt satış rakamı 2 milyar 864 milyon 218 bin 831,33 TL oldu. 

doğalgaz götürülen iller Haberi

doğalgaz götürülen iller

Türkiye'nin dört bir yanına doğalgaz götürme hedefine hızla yaklaşılıyor. Bu kapsamda 2018 yılında Türkiye'nin tamamı doğalgaza kavuşurken, yine aynı yıl bütün illerdeki konutlarda doğalgazın kullanılması hedefleniyor. 


Bunun yanı sıra 2017-2018-2019 yıllarında doğalgaz arzı sağlanması planlanan 222 ilçe ve beldeyle birlikte 2019 yılı itibarıyla 550'nin üzerinde ilçede doğalgaz kullanımının sağlanması planlanıyor. Bu kapsamda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın uyguladığı strateji ile Türkiye'nin 81 ilini kapsayacak şekilde 72 adet doğalgaz dağıtım lisansı yürürlüğe...