24 / 05 / 2024

doğalgaz ilk abonelik ücreti

doğalgaz ilk abonelik ücreti

İşyeri veya ev gibi bir taşınmaza taşınılması durumunda bazı aboneliklerin de alınması gerekli oluyor. Bu abonelikler için gerekli evraklar ile abonelik dağıtım şirketlerine müracaatta bulunuyor. Peki, ilk abonelik ücretleri ne kadar?

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Doğalgaz krizi kapıda! Fiyatlar zirveyi gördü! İşte detaylar!

ABD'de doğalgaz vadeli fiyatları, 2008 yılından bu yana ilk kez 10 doların üzerine çıktı. Stokların kış talebini karşılamaya yetmeyeceğine dair endişeler artıyor. İşte detaylar!

Karadeniz'de bulunan yerli doğalgaz evlerimize geliyor! İşte tarih

Türkiye'nin Karadeniz'de bulduğu doğalgaz, 2023 yılında sisteme dahil edilecek. Bu kapsamda gaz sahasındaki ilk fazın 7 kilometrelik bölümü tamamlandı.

Doğalgaz abonelik ücretlerinde son dakika! Resmen açıklandı!

Her sene değişiklik gösteren doğalgaz abonelik ücreti vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 2022 doğalgaz abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte ayrıntılarıyla 2022 doğalgaz abonelik ücretleri...

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan ilk yarıda 2.8 milyar TL'lik net satış!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO tarafından yayınlanan Geçici Vergi Beyannamesi'ndeki bilgilere göre; şirketin Haziran 2021 döneminde brüt satış rakamı 2 milyar 864 milyon 218 bin 831,33 TL oldu. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan 2021'in ilk yarısında 3.3 milyar TL'lik hasılat!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 döneminde 3 milyar 268 milyon 373 bin 328 TL'lik hasılat elde etti. 

Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'ne 600 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu tarafından Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nin genişletme çalışmaları için ilk 7 yılı geri ödemesiz olmak üzere 22,5 yıl vadeli 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

Konutların doğalgazının yarısı Tuz Gölü'nde depolanacak!

Tuz Gölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi'nde açılan ilk kavernalarda (suni mağara) dolum işlemi yapılıyor. 

Çanakkale Lapseki'ye doğalgaz müjdesi!

Çanakkale’nin Lapseki İlçesinde, doğalgaz hattı döşeme ihalesi tamamlandı ve yer teslimi yapıldı. Hava şartları el verirse Şubat ayında ilk kazma vurulacak.

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

Türkiye-İsrail doğalgaz boru hattı projesi için ilk temas!

Türkiye ile İsrail arasında inşa edilmesi öngörülen doğalgaz boru hattı projesini tartışmak üzere kurulan çalışma grubu, ilk toplantısını geçen hafta İstanbul'da yaptı.

doğalgaz ilk abonelik ücreti Haberi

doğalgaz ilk abonelik ücreti

İlk abonelik ücretleri ne kadar?

İşyeri veya ev gibi bir taşınmaza taşınılması durumunda bazı aboneliklerin de alınması gerekli oluyor. Bu abonelikler için gerekli evraklar ile abonelik dağıtım şirketlerine müracaatta bulunuyor.


Ayrıca ilk abonelik ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Bu ücret her abonelik için farklı miktarlarda talep ediliyor. Peki, ilk abonelik ücretleri ne kadar?


İlk abonelik ücretleri 2015..


Su ilk abonelik ücreti..

Konutlarda su aboneliği ücreti:

Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 tarihi öncesi ise  ;

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik ve 166 TL Teminat Bedeli olarak Toplam 377 TL


Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 - 26.07.2008 tarihleri arasında ise  ;

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik ve 166 TL Teminat Bedeli olarak Toplam 377 TL


Yapım tarihi 26.07.2008'den sonra olan binalarda

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik...