03 / 05 / 2024

Doğalgaz kullanmayan il var mı

Doğalgaz kullanmayan il var mı

Yeni inşa edilen binalardaki ısınma sistemi, doğalgaz oluyor. Baca sistemine sahip eski binalardaki soba kullanımları da doğalgaz hattının döşenmesi ile son buluyor. Peki henüz doğalgaz kullanmayan iller hangileri?

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyurulur. Sadece basit yöntemlerle doğalgaz faturanızı 100 TL düşürün. İşte detaylar!

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Doğalgaz satış fiyatlarında dev değişiklik! Her şehirde farklı olacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunulan 18 maddelik teklife göre, bölge ve iklim koşulları dikkate alınarak her il için farklı derecede doğalgaz satış fiyatları uygulanabilecek.

2018'de doğalgaz kullanmayan konut kalmayacak!

2018 yılında Türkiye'nin tamamı doğalgaza kavuşacak. Yine aynı yıl bütün illerde doğalgaz kullanmayan konut kalmayacak..

Manisa'nın 8 ilçesinde doğalgaz geliyor!

Manisa'da senelerdir doğalgaz bekleyen vatandaşlara müjde. Manisa'nın 8 ilçesinde doğalgaz geliyor.

Doğalgaz 3,5 milyar lira yatırımla 206 ilçeye ulaşacak!

Doğalgazın tamamlanacak ihalelerle 81 ilin tamamına ulaştırılmasının ardından, dağıtım şirketleri mevcut bölgelerine ek olarak 2020'ye kadar 206 yeni ilçeye daha gaz erişiminin sağlanması için 3,5 milyar liralık yatırım yapacak.

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

Bursa Örnekköy'e doğalgaz geliyor!

Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Örnekköy’de doğalgaz kazıları başladı.Orhangazi’deki doğalgaz kazı ve dağıtım lisansını elinde bulunduran Armagaz firması tarafından Örnekköy’e gaz götürülüyor.

Trabzon Ortahisar’da 70 bin konut ve iş yerine doğalgaz ulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde doğalgaz çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydederken, kapısına doğalgaz getirilen daire ve işyerlerinin sayısının 70 bin 18’e ulaştığını söyledi.

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz geliyor!

Manisa’nın Salihli Organize Sanayi Bölgesine Bakanlar Kurulu kararıyla doğalgaz ulaştırılacak olması ilçede sevinçle karşılandı.

Trabzon Akçaabat ve Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde devam eden doğalgaz çalışmalarıyla ilgili olarak yüklenici firma yetkilileri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Yeşil tarafından 215 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Doğalgaz kullanmayan il var mı Haberi

Doğalgaz kullanmayan il var mı

Doğalgaz kullanmayan iller!

Yeni inşa edilen konut ve işyeri binalarındaki ısınma sistemi, doğalgaz oluyor. Baca sistemine sahip eski binalardaki soba kullanımları da doğalgaz hattının döşenmesi ile son buluyor.


Bunun için apartmanda ısınmanın sobayla sağlanması, yönetim planı kapsamında yapılacak değişiklik ile yasaklanabiliyor. Apartmanda alınan karar ile birlikte alternatif ısınma sisteminin yasaklanması halinde, malikler soba kullanamıyor.


Ancak bazı şehirlerde hala doğalgaz hattı bulunmuyor. Peki, doğalgaz kullanmayan iller hangileri?


Doğalgaz kullanmayan iller, Bingöl, Bitlis, Mardin, Tunceli, Hakkâri, Şırnak ve Artvin olarak sıralanıyor. Çalışmalarını sürdüren BOTAŞ, 2015 yılının sonuna kadar Bingöl, Bitlis, Mardin ve Tunceli'ye de doğalgaz hattı yapım çalışmalarını tamamlayacak.


Halen yapımı devam eden Hakkâri, Şırnak ve Artvin'deki çalışmalar ise 2016 yılı içerisinde tamamlanacak.


Böylece Türkiye'deki bütün şehirlere doğalgaz ulaşmış olacak. Doğalgaz kullanmayan il kalmamış olacak.



Doğalgazlı apartmanda...