26 / 07 / 2024

Doğalgaz tarifesi 2017

Doğalgaz tarifesi 2017

Doğalgaz piyasası tarifeler yönetmeliği, 13 Ekim 2016 tarihinde 29853 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

Ağustos doğalgaz tarifesi belli oldu! Faturanız gelmeden hemen bakın

Doğalgazda ağustosta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife belli oldu. 

BOTAŞ Temmuz doğalgaz tarifesini resmen açıkladı! Doğalgaza zam mı geliyor? 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) temmuz ayı itibariyle geçerli olacak yeni tarifeyi açıkladı. Peki temmuzda doğalgaza zam mı geliyor? Doğalgaza zam gelecek mi? İşte 2023 Temmuz doğalgaz tarifesi.

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Bu habere içiniz ısınacak! Doğalgaz tarifesi uygun fiyatla ücretlendirilecek!

Doğalgaz faturalarında kademeli tarife sona erdi. Kademeli tarife ile doğalgazı daha az kullananların maliyetleri daha düşük maliyetle karşılanacak. Uzmanlar, bu sisteme geçişle birlikte doğalgaz kullanımında tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Doğalgaz piyasası tarifeleri 2017!

Doğalgaz piyasası tarifeler yönetmeliği, 13 Ekim 2016 tarihinde 29853 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.

Trakya’ya doğalgaz Mart 2017’de akacak!

Çanakkale Gelibolu’daki ‘Poyraz Sahası’nda üretilen doğalgaz ana iletim hattına bağlamasına ilişkin takvim netleşti Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltacak önemli projelerden biri daha hayata geçiyor.

Ödemiş'te doğalgaz için hedef 2017!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 2017'de Ödemiş'te doğalgaz kullanılması için girişimlerin sürdüğünü, 2-3 ay içinde Tire'den Ödemiş'e boru hattıyla doğalgaz getirileceğini kaydetti

Türkiye'nin yer altı depolarında 16 günlük doğalgaz stoğu bulunuyor!

Uçak krizi nedeniyle Rusya’nın doğalgazı kesmesi halinde Türkiye’nin yeraltı depolarında 16 günlük stok bulunuyor. Tuz gölü ve Mersin’deki depolar ise en erken 2017’de tamamlanacak.

İstanbul'da doğalgaz tarifesi değişebilir!

İstanbul için yeni doğalgaz tarifesi belirleniyor. EPDK'nın yaptığı tarife çalışmasının tamamlanması halinde abonelere gaz satış fiyatı netleşmiş olacak. Yetkililere göre fiyatlar düşebilir. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Kınık'a doğalgaz geliyor!

Kınık Belediye Meclisi ilçeye doğalgaz gelmesi için karar aldı. İzmirgaz yetkilileriyle konuyu görüştüklerini dile getiren Başkan Sadık Doğruer, en geç 2017'de Kınık'ın doğalgazla buluşacağını söyledi

Doğalgaz sayaç açma kapama bedeli ne kadar?

Doğalgaz faturasının ödenmemesi durumunda, doğalgaz aboneliğine son veriliyor. Faturanın ödenmesi halinde abonelik tekrar açılıyor. Peki, doğalgaz sayaç açma kapama bedeli ne kadar? İşte 2015 yılı tarifesi..

Doğalgaz tarifesi 2017 Haberi

Doğalgaz tarifesi 2017

Doğalgaz piyasası tarifeler yönetmeliği, 13 Ekim 2016 tarihinde 29853 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.


Yönetmelik; tarifelere ilişkin genel ilkeler ile bağlantı, iletim ve sevkiyat kontrol, depolama, toptan satış ve perakende satış tarifelerine ilişkin usul ve esasları kapsıyor.


YÖNETMELİK


DOĞALGAZ PİYASASI TARİFELER YÖNETMELİĞİ


BİRİNCİ BÖLÜM

Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar

Amaç

MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı; doğal gaz piyasası faaliyetlerine ilişkin tarifelerin hazırlanması, incelenmesi, değerlendirilmesi, belirlenmesi, onaylanması, yayımlanması ve revizyonuna ilişkin usul ve esasların düzenlenmesidir.


Kapsam

MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik; tarifelere ilişkin genel ilkeler ile bağlantı, iletim ve sevkiyat kontrol, depolama, toptan satış ve perakende satış tarifelerine ilişkin usul ve esasları kapsar.


Dayanak

MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelik, 20/2/2001 tarihli ve 4628 sayılı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun Teşkilat...