04 / 05 / 2024

doğalkaya bodrum

doğalkaya bodrum

1952 yılında kurulan ve gayrimenkul sektöründe çalışan Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli projelerini tanıttı

Gülman Group'tan Bodrum'a 2 yeni proje!

Gülman Group, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli 2 yeni projesini hayata geçiriyor. Lansmanı bugün yapılan Doğalkaya Bodrum'da 15 adet, Fiera Vista'da ise 18 adet niş villa yer alıyor.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı başladı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Le Chic Bodrum misafirlerini bekliyor!

Bodrum'un en güzel koyu Asarlık mevkiinde denize sıfır konumu, eşsiz manzarası, sahili ve doğal kumsalıyla Le Chic Bodrum yaz sezonunda misafirlerine eşsiz yaşam sunuyor.

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

Muğla Bodrum'daki sit arazisi Katarlılara satılacak iddiası!

Muğla Bodrum'a bağlı Ortakent Mahallesi’nde daha önceden 3. Derece Doğal Sit Alanı olarak tescillenen, fakat pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile imara açılan 1.1 milyon metrekarelik arazinin Katarlılara satılacağı iddia edildi.

Bodrum'da 380 kaçak yapı yıkıldı! 1600 yapı hukuki süreçte!

Bodrum’da doğanın korunması, vahşi yapılaşmanın önüne geçilmesi ve imara aykırı yapılaşma ile mücadele için başlatılan “Kaçak Yapılaşma ile Mücadele Seferberliği” hız kesmiyor. Bölgede, 2019 Nisan ayından bu yana 380 yapının yıkımı yapıldı. 

Bodrum'daki hassas alandaki son işletme de yıkılıyor!

Cumhurbaşkanı kararıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edilen Muğla'nın Bodrum ilçesi Küdür Yarımadası Doğal Sit Alanı'nda bulunan son işletmenin yıkımı gerçekleşti.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimi Hilton'a emanet!

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devir eden yeni anlaşmalarını duyurdu. Anlaşmaya göre, Bodrum’daki üç otelin yönetimini Hilton -üstlenecek.

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

doğalkaya bodrum Haberi

doğalkaya bodrum

Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli projelerini tanıttı.


1952 yılında kurulan ve bugüne kadar gayrimenkul sektöründe önemli projelerle adını duyuran Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki niş projeye imza attı. Adını yerleşim yerindeki doğal kayalardan alan "Doğalkaya Bodrum Villaları", arsa sahipliği ve müteahhitliğini Kemal Gülman ile Necdet Ulucan'ın üstlendiği Gündoğan'ın gözde lokasyonlarından birinde bulunuyor. Projede, 12 bin fidanın süslediği teraslar, tenis kortu, spor salonu ve lokanta yer alıyor. Ayrıca proje içinde geniş bir sahil şeridinde hem güneşlenme terasları, hem tekne iskelesi hem de sessiz çim dinlenme alanları da mevcut. 


HER VİLLAYA ÖZEL HAVUZ 


Şirketindiğer projesi "Fiera Vista" ise "gururlu manzara" anlamına...