30 / 04 / 2024

doğaltaş çin

doğaltaş çin

Çin’de, 6-9 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük doğaltaş fuarı, Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ndan dönen doğaltaş ihracatçıları umutlu mesajlar verdi.

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğdaş tarafından kuruldu.

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Doğan tarafından kuruldu.

İstinat duvarının çökmemesi için nelere dikkat edilmeli?

Binaları korumak için yapılan istinat duvarları doğru inşa edilmediği taktirde yıkımlara sebep olabiliyor. Peki, istinat duvarı neden çöker, istinat duvarının çökmemesi için nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

Ldr Doğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ldr Doğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

doğaltaş çin Haberi

doğaltaş çin

Çin’de inşaat sektöründeki durgunluk nedeniyle 2014 yılında bu ülkeye yaptığı doğaltaş ihracatı yüzde 16 gerileyen Türk doğaltaş sektörü, 2015 yılında da Çin’in doğaltaş talebinin azalacağını öngörüyor. Türk doğaltaş sektörü, iki yıllık gerilemenin geçici olduğunu düşünüyor ve bu gerilemeye rağmen en büyük ihracat pazarı olma özelliğini açık ara sürdüren Çin’den vazgeçmiyor. 


Doğaltaş sektörü için Çin’in vazgeçilmez ve daimi bir pazar olduğuna ilişkin inancın sonucu en büyük adımı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu’nu üstlenen Ege Maden İhracatçıları Birliği attı. 


Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya; Xiamen Belediye Başkanı Pei Jin Jia, Xiamen Fuarı Organizatör firması Genel Müdürü Guoxiang Lai ve Xiamen Fuarı Ülke Katılımları Sorumlu Müdürü Shirley Mia ile 2015 yılında 2303 metrekare olan Türkiye standının,...