15 / 05 / 2024

Doğan Çetin Çevre Koruma

Doğan Çetin Çevre Koruma

İstanbul Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Doğan Çetin, Aralık 2013 bu göreve geldi. Çetin daha önce YTÜ’de Yapı İşleri Daire Başkanı’ydı. Peki Doğan Çetin kimdir? İşte cevabı...

Malatya Doğanşehir'de acele kamulaştırma kararı!

Malatya ili Doğanşehir ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevzat Doğan imar kanununun mutfağında görev yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın oluşturduğu çalışma grubunda görevlendirildi.

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

Malatya Doğanşehir Merkez Camii önündeki yapılar yıkılıyor!

Malatya'nın en büyük camilerinden olan Merkez Cami’nin çevre düzenlemesi kapsamında Doğanşehir Belediyesi tarafından çalışma başlatıldı.

Malatya Doğanşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir’de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyor.

Malatya Doğanşehir'in yolları yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor!

Türkiye’nin öncü banyo halı üreticisi Confetti, yüzde 100 pamuklu yapısı sayesinde çevre dostu olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Naturel koleksiyonuyla şık ve modern modeller tasarlayan Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul sektörü reklamın lideri!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Türkmedya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katıldı.

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Doğan, Kemal Doğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Furkan Doğan Parkı, Beykoz Kanlıca'da açılıyor!

Beykoz Belediyesi, Kanlıca İskender Paşa Caddesi'nde yapılan Furkan Doğan Parkı'nın törenle hizmete gireceği günü resmi Twitter hesabından duyurdu. İşte Beykoz Furkan Doğan Parkı'nın açılış tarihi...

Bilal Doğan: İzmir Belediyesi'nin gemi siparişleri baştan sona yanlıştı!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "117 milyon euro bedelle verilen 15 gemi siparişi baştan sona yanlıştı. Bu gemilerin yanaşması için gerekli olan iskeleler yok" diye konuştu

Doğan Çetin Çevre Koruma Haberi

Doğan Çetin Çevre Koruma

Doğan Çetin kimdir?


Doğan Çetin 1976 yılında Ardahan'da doğdu. 1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitenin İnşaat Mühendisliği Geoteknik Anabilimdalında 2001 yılında yüksek Lisans ve 2009 yılında doktora çalışmalarını tamamladı. 


Çetin, 1997-2001 yılları arasında özel sektörde çeşitli firmalarda şantiye şefi olarak çalıştıktan sonra 2003 yılında kamu hizmetine Beyoğlu Belediyesi İmar Müdürlüğünde mühendis olarak başladı. 2006-2009 yılları arasında İSKİ Atıksu İnşaat Dairesinde kontrol mühendisi olarak ve 2009-2012 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesinde önce Destek Hizmetleri Şube Müdürü sonrasında Genel Sekreter Yardımcısı ve Yapı İşleri Daire Başkanı olarak yöneticilik görevlerinde bulundu. 


2012 yılında Yardımcı Doçent kadrosuna atanan Çetin aynı yıl doktora sonrası bilimsel araştırma yapmak amacıyla A.B.D New York eyaletinde Syracuse Üniversitesinde bulundu. Yurda döndükten sonra Aralık 2013’te Çevre...