26 / 05 / 2024

Doğan Emlak manisa

Doğan Emlak manisa

Manisa'da emlak sektöründe yıllarca faaliyet gösteren Doğan Emlak yeni yerine taşındı. Doğan Emlak, İnşaat ve Sigorta, müşterilerine en kaliteli ortamlarda en kaliteli şekilde hizmet vermeyi amaçlıyor.

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır dün akşam evlendi.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan ile Yunus Çakır evleniyor. Çiftin düğünü 7 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Doğan Emlak yeni yerine taşındı!

Manisa'da emlak sektöründe yıllarca faaliyet gösteren Doğan Emlak yeni yerine taşındı. Doğan Emlak, İnşaat ve Sigorta, müşterilerine en kaliteli ortamlarda en kaliteli şekilde hizmet vermeyi amaçlıyor.

Emlakkulisi.com Editörü Pınar Doğan nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan, Yunus Çakır ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

Doğan Dağ: Emlak sektörünün geleceği parlak!

2017 yılında sektörün piyasaların verdiği güveninde etkisiyle büyümeye devam edeceğini öngördüklerini belirten Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ "Gayrimenkul sektörünün geleceği parlak ve önü açıktır.

Alparslan Doğan: Keçiören'de kentsel dönüşüm şart!

Ozdoğan Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Doğan, Türkiye'nin en kalabalık ikinci ilçesi konumunda bulunan Keçiören'deki emlak sektörüyle ilgili Habervaktim'e çarpıcı bilgiler verdi.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul sektörü reklamın lideri!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Türkmedya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katıldı.

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Doğan, Kemal Doğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Furkan Doğan Parkı, Beykoz Kanlıca'da açılıyor!

Beykoz Belediyesi, Kanlıca İskender Paşa Caddesi'nde yapılan Furkan Doğan Parkı'nın törenle hizmete gireceği günü resmi Twitter hesabından duyurdu. İşte Beykoz Furkan Doğan Parkı'nın açılış tarihi...

Tek evi olan çalışan emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisi için ödenecek bedel taşınmaz malın türüne ve bağlı olduğu belediyeye göre değişiyor. Vergide, tek mesken muafiyeti bulunuyor. Peki, tek evi olan çalışan emlak vergisi öder mi?

Doğan Emlak manisa Haberi

Doğan Emlak manisa

Yıllardır emlak sektöründe faaliyet gösteren Doğan Emlak, Doğan Emlak, İnşaat ve Sigorta olarak yenilendi. Tecrübesini ve birikimini en kaliteli ortamlarda en kaliteli şekliyle müşterilerine aktarmayı amaçlayan Mehmet Say bir aile şirketi olarak öncelikli amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu belirtti.. Uzun zamandan bu yana Nazım Usluoğlu Caddesi'nde emlak ve inşaat hizmetleri ile vatandaşların daire arsa ev tarla ve benzeri taleplerini karşılayan firma yine aynı cadde üzerinde daha geniş bir mekana taşındı. Mehmet Say, "Bu bizlere vatandaşlarımızın güveninin eseridir. Her zaman kendinizi güvende hissedeceğiniz firmamız yine emlak inşaat sektöründe emin adımlarla ilerlerken yeni projelerimizde yine yükselmeye devam ediyor. Ayrıca çok yakında sigorta işlerinizi de artık biz takip edeceğiz" diye konuştu. 



Soma Olay...