12 / 05 / 2024

doğan park evleri satılık daire

doğan park evleri satılık daire

Doğan Yapı projesi olarak hayata geçirilen Doğan Park Evleri'nde daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Doğan Park Konutları'nda 270 bin TL'den başlıyor!

156 konuttan oluşan Doğan Park Evleri'nde daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Doğan Park Beylikdüzü Evleri'nde 250 bin TL'ye 3+1!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Doğan Park Evleri projesinde dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlayıp, 480 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Kağıthane Anıl Park Evleri'nde 415 bin TL'ye! Yeni proje!

Anıl Beton Tic. ve San. Ltd. A.Ş tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Anıl Park Evleri'nde toplamda 116 daire yer alıyor. Projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor.

Iglo Architects, Ömerli Park Evleri'ni tasarladı!

Iglo Architects tarafından Ömerli’de tasarlanan Ömerli Park Evleri, kullanıcılarını Riva Deresi ile buluşturmayı ve doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Muğla Yaşam Park Evleri'nde yaşam başladı!

Muğla'nın en akıllı evleri diye anılan Yaşam Park Evleri'nde yaşam başladı. Toplam 7 ayrı bloktan oluşan ve 4 bloğu tamamen tamamlanmış, anahtar teslimi sunulan Yaşam Park Evleri akıllı sistemle inşa edildi.

Vadi İstanbul Park Evleri satış ofisi!

Vadi İstanbul Park Evleri satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Ofis alanı 100 bin metrekareden oluşan proje İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri'nde kat malikleri dilekçe verdi!

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri site sakinleri İztop Kooperatifi'nden oluşan site yönetiminden memnun olmadıkları için kat malikleri olarak yeniden site yönetimi oluşturulması için toplu olarak dilekçe verdi.

Vadistanbul Park Evleri satış fiyatları!

Vadistanbul Park Evleri satış fiyatları 748 bin 320 TL'den başlıyor. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Vadistanbul Park Evleri projesinde daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Vadistanbul Park Evleri satış ofisi!

Vadistanbul Park Evleri satış ofisi telefonu 444 53 35 olarak belirtiliyor. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Ayazağa Cendere bölgesinde inşa ediliyor.

Davutpaşa Beyaz Park Evleri daire fiyatları!

Davutpaşa Beyaz Park Evleri daire fiyatları 395 bin liradan başlıyor. 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Evleri projesinde teslimler 2017'nin sonunda yapılıyor...

Therra Park Evleri Tarabya fiyat listesi!

Therra Park Evleri Tarabya fiyat listesi 1,6 milyon dolardan başlıyor. 49 konuttan oluşan Therra Park Evleri Tarabya projesinde konut teslimleri Kasım 2016'da yapılıyor...

Söke Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı!

Söke Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Çeltikçi Mahallesi Morkent Evleri yanında bulunan Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı.

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim? 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı projesinde daire satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...

Topkapı Beyaz Park Evleri teslim tarihi!

Topkapı Beyaz Park Evleri teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. 370 daireden oluşan Topkapı Beyaz Park Evleri projesinde fiyatlar 410 bin liradan başlıyor...

doğan park evleri satılık daire Haberi

doğan park evleri satılık daire

Arsa alanı 10 bin metrekare olarak belirlenen Doğan Park Evleri, İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje, Doğan Yapı projesi olarak inşa ediliyor.


Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Doğan Park Evleri Beylikdüzü'nde, ödemelerde banka kredisi kullanmak mümkün.


Satış sürecine devam edilen Beylikdüzü Doğan Park Evleri'nde konut tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon olarak tasarlandı.



3 ikiz blok halinde yükselen Doğan Park Konutları'nda, açık spor alanı, çocuk parkı, hobi salonu, yüzme havuzu, fitness merkezi, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik hizmeti gibi olanaklar bulunuyor.


Toplamda 156 konuttan oluşan Doğanpark Evleri Beylikdüzü'nde, 3+1 düz giriş daireler 270 bin TL'den, 3+1'ler 310 bin TL, 4+2 konutlar 465 bin TL'den, 5+2 konutlar ise 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.


Telefon: 0212 856...