14 / 05 / 2024

doğanbey atık su arıtma tesisi

doğanbey atık su arıtma tesisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin gözde turistik yerleşimlerinden Özdere ve Gümüldür ile Seferihisar’a bağlı Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı mahallerini atıksu arıtma tesisine kavuşturmak için başlattığı 22.7 milyon liralık arıtma yatırımlarını tamamladı.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

İlber Ortaylı: Doğanbey’deki binaları törenle yıkın!

Bursa’nın eski mimarisinin korunmasını isteyen Prof.Dr. Ortaylı, son günlerde yeniden kamuoyuna gelen Doğanbey konutlarını rezalet olarak tanımladı. İlber Ortaylı, “Başkanım bu binaları yıkın. Hem de yıkarken bir de tören yapın." dedi.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan mahalle sakinleri sağlık ocağı yapılmasını istiyor. Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bölgede sağlık ocağı sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Doğanbey kentsel dönüşüm projesi Bursa Büyükşehir'in gündeminde!

Bursa’da kentin merkezinde 23 katlı inşa edilen ve sıkça tartışmalara konu olan Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne bir kez daha geldi.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

doğanbey atık su arıtma tesisi Haberi

doğanbey atık su arıtma tesisi


Çevre ilçelerde arıtma yatırımlarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Ağustos ayında yapımı tamamlanan Özdere ve Doğanbey arıtma tesislerini peş peşe devreye almaya hazırlanıyor. Giderek artan biyolojik atıksu arıtma kapasitesi ile Türkiye’ye örnek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, böylelikle denizi, kumu ve güneşi ile ünlenen sahilleri tümüyle koruma altına alırken, sağlıklı bir çevre de oluşturmuş olacak. Arıtma yatırımları, İzmir çevresindeki turizm yatırımlarının da artmasına olumlu katkı sağlayacak. 


Seferihisar’a 125 bin kişilik kapasite

Seferihisar’a bağlı Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı mahallelerinin evsel atıklarını biyolojik arıtmadan geçirecek şekilde planlanan 9 milyon 250 bin lira maliyetli Doğanbey Atık Su Arıtma Tesisi’nin enerji hatları 1.4 milyon liralık yatırımla tamamlandı. İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, tesise enerjinin Şubat ayında verileceğini ve işletme çalışmalarının başlayacağını bildirdi. 125 bin kişiye...