21 / 07 / 2024

doğanbey sağlık turizmi projeleri

doğanbey sağlık turizmi projeleri

İlçenin daha gelişmesi için çaba harcadıklarını ifade eden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç , küçük ölçekli turizme karşı olduklarını, beş yıldızlı turizmi benimsediklerini ifade etti.

Ev kiralarına 'sağlık turizmi' ayarı! Günlük kira bedelleri 10 bin liraya kadar yükseldi!

Eva Gayrimenkul Değerleme uzmanlarından Ruken Çelik, sağlık turizminin, İstanbul'da konut piyasasını nasıl etkilediğini açıkladı.  

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Emin Çelik tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Sağlık-Sen'den son dakika açıklaması: Kamuda kapsamlı maaş reformu yapılmalı! 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, kamuda kapsamlı bir maaş reformu uygulanması gerektiğinin altını çizdi. İşte söz konusu o açıklama...

doğanbey sağlık turizmi projeleri Haberi

doğanbey sağlık turizmi projeleri

Yarın İspanya’nın Barselona kentinde yapılacak olan Habitat-3 toplantısına katılacak olan Soyer, “Birleşmiş Milletler’den (BM) beni aradılar. 24 ülkeden belediye başkanlarının katılacağı etkinlikte bir konuşma yapmamı istediler. Bu önce ülkem, sonra İzmir, en önemlisi Seferihisar için onurdur, gururdur. Çünkü BM, Ortadoğu ve Asya’dan sadece beni aradı. Benden başkan kimsenin davet edilmediğini öğrendim. Etkinliğin ardından gelişen durumu ülkeme dönünce sizlerle paylaşacağım” dedi.


DÖRT TESİSE VERİLECEK


Belediye olarak kuyu kazdıklarını, 80 metrede su bulduklarını ifade eden Soyer, kurdukları ulaşım hattı için de onay aldıklarını söyledi. Sıcak suyu önümüzdeki eylül ayından itibaren dört tesise vereceklerini kaydeden Soyer, “Altyapıyı ancak hazırladık. Ayrıca günübirlik termal tesis projesine başlıyoruz” dedi.


DOĞANBEY'E YENİ TESİSLER

İlçenin daha gelişmesi için çaba harcadıklarını ifade eden Soyer, küçük ölçekli turizme karşı olduklarını, beş yıldızlı turizmi...