25 / 07 / 2024

Doğankent projeleri

Doğankent projeleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden tarafından yapılan açıklamada, Doğankent ilçesine Öğretmenevi açılacağı müjdesini verdi.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Doğankent projeleri Haberi

Doğankent projeleri


Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden tarafından yapılan açıklamada, Doğankent ilçesine Öğretmenevi açılacağı müjdesini verdi.


Özden yaptığı açıklamada “Bundan 25 yıl önce ilçe statüsüne kavuşan Doğankent ilçemizde o tarihten günümüze kadar bir öğretmenevi kazandırılamamış ve bu eksikliğin bugüne kadar giderilememiş olmasının ezikliğini çekiyorduk. Ancak bugün itibariyle Sayın Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli’nin bakanlığı döneminde bizlere verdiği destek ile bu sorun tarihe karışmış oldu. Sadece yıllardır kangren haline dönmüş öğretmenevi sorunu değil birçok yerleşik ve kalıcı sorunumuzda Sayın Canikli sayesinde bugün itibariyle çözüme kavuşturulmuş durumdadır.


Doğankent Hidroelektrik Santrali (HES)’in özelleştirilme kapsamına alınma çalışmaları aşamasında İlçe Kaymakamımız Uğur Köroğlu ile birlikte yaptığımız çalışmalar sonucunda Doğankent HES’e ait sosyal tesislerin ve lojmanların bulunduğu alanın özelleştirme kapsamı dışına alınması için başlattığımız...