24 / 07 / 2024

Doğanlı Eşref Taşhan İlköğretim Okulu

Doğanlı Eşref Taşhan İlköğretim Okulu

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde 1999 Düzce depremi sonrası hasar bulunan bir okulun tekrar eğitime açılması için başlatılan çalışma yetişmeyince eğitimin bir hafta sonra başlamasına karar verildi...

Luxera Bahçe Port'ta yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Luxera Bahçe Port projesinde konut fiyatları ne kadar? Luxera Bahçe Port'ta hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Arnavutköy Millet Bahçesi’nin yanında yükselen Luxera Bahçe Port'ta yer alan 110 adet daire ile 32 ticari alan satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Bütçe, Şubat'ta 170,6 milyar TL açık verdi! 2006’dan bu yana en yüksek aylık açık!

Merkezi yönetim bütçe dengesinde Ocak'ta 32,2 milyar Türk Lirası şeklinde gerçekleşen açık, deprem felaketinin yaşandığı Şubat ayında vergi gelirlerindeki düşüşle 170,6 milyar TL'ye çıktı.

Erf Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erf Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Eşref Taş tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Doğanlı Eşref Taşhan İlköğretim Okulu Haberi

Doğanlı Eşref Taşhan İlköğretim Okulu


Kaynaşlı ilçesinde, 1999 Düzce depremi sonrası hasar bulunan bir okulun tekrar eğitime açılması için başlatılan çalışma yetişmeyince okulda eğitimin bir hafta sonra başlamasına karar verildi.


12 Kasım Düzce depremi sonrası yapılan inceleme hasar olduğu tespit edilen ve eğitime kapatılan Doğanlı Eşref Taşhan İlköğretim Okulu'nda inceleme yapılıp tekrar eğitime açılması için güçlendirme çalışması yapıldı.


Yaz sezonu boyunca yapılan yoğun çalışmalar yeni eğitim sezonuna yetişmeyince bu sabah okula gelen öğrenciler sınıflarında masa olmaması nedeniyle eğitim alamadı.


Velilerin tepki göstermesi üzerine okulda inceleme yapan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Düzce Valisi Ali İhsan Su'nun okulda eğitime 1 hafta geç başlayacaklarını söyledi.


Okuldaki çalışmaların bir haftada tamamlanacağını ifade eden Yazıcı, "Şu andan itibaren bir hafta boyunca birebir konuya yakından ilgileneceğiz. Biz şu anda...