16 / 05 / 2024

doğanşehir ulaşım yatırımları

doğanşehir ulaşım yatırımları

Yol hizmetleri noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde, planlanan asfaltlama ve sokak düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Bu tarihe aman dikkat! 

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Resmen fırladı!

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile dolar kuru düşmeye başlarken kıymetli metaller yükselişe geçti. Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga yaşanıyor. Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Gümüş fiyatları resmen fırladı!

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

doğanşehir ulaşım yatırımları Haberi

doğanşehir ulaşım yatırımları


Yol hizmetleri noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde, planlanan asfaltlama ve sokak düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Doğanşehir’de 12 mahallenin ulaşım sorununu çözen Büyükşehir Belediyesi, toplamda56 kilometreasfaltlama çalışması yaptı. 5 mahallede de sokak düzenleme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi 55 bin m2 alanı kilit taşı ile kapladı.

Doğanşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılan mahalle düzenleme çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Savaklı Mahallesinde 12 bin m2, Sürgü Mahallesinde 15 bin m2, Yolkoru mahallesinde 7 bin m2, Söğüt mahallesinde 14 bin m2, Bıçakcı mahallesinde 7 bin m2 alan, kilit taşı ile düzenlendi.

Sürgü ve Erkenek Mahallelerinde 8.5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi yolları standartlara uygun hale getirdi. Yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışan ekiplere tatlı ikramında...