17 / 05 / 2024

Doğantepe Köprüsü

Doğantepe Köprüsü

Ulaşım güvenliğini sağlamaya dönük çalışmalar kapsamında yeni bir projede daha ihale hazırlıklarının tamamlandığını aktaran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Geyve Doğantepe Köprüsü için bugün ihaleye çıkıyoruz." dedi

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

1915 Çanakkale köprüsü fay hattı üzerinde mi yapılıyor?

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Doğan Perinçek, Çanakkale'de bir konferansta konuşma yaptı. Perinçek, "Yapımı süren Çanakkale Boğaz Köprüsü fayların üzerine yapılıyor, Çanakkale’deki faylar köprü eksenine dik olarak deniz içinde köprünün altından geçiyor" dedi...

Elazığ'daki tarihi Maden Köprüsü çöktü!

Doğal olmayan heyelan riski altında bulunan tarihi Elazığ Maden Köprüsü son dönemde yağışların da etkisiyle yıkıldı...

Yeni Kömürhan Köprüsü'nde birleşmeye 198 metre kaldı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin batı ve güneydeki kentlere ulaşımı açısından stratejik bir konuma sahip "Yeni Kömürhan Köprüsü Bağlantı Tüneli ve Yolu"nda fiziki gerçekleşme yüzde 90 oranına ulaştı.

1915 Çanakkale Köprüsü bölgeye büyük yarar sağlayacak!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün Çanakkale kentini canlandırma çalışmalarına büyük katkı sağlayacağını dile getiren Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, “Fakat köprü inşası ve işletimi sürecinde kentleşme kararlarının doğru olarak alınması ve uygulanması gerekli” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 3 milyar dolara mal oldu!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Necati Doğru bugünkü yazısında İstanbul'daki 3 boğaz köprüsünün inşaat maliyetlerini ele aldı. İşte Doğru'nun o yazısı...

Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli İnşaatı'nda sona gelindi!

Elazığ-Malatya il sınırında bulunan doğu ile batıyı birbirine bağlayan Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli İnşaatı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Projenin 2018 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Osman Gazi Köprüsü'nde sona doğru!

İzmit Osman Gazi Köprüsü'nde sona yaklaşılıyor. Tabliyelerin yerine yerleştirilmesinin ardından köprünün üzeri, asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor.

Çanakkale Kocabaş Köprüsü'nde son durum!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Kocabaş Köprüsü’nü yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi. DSİ 252. Şube Müdürü Doğan Kahraman, Kocabaş çayı ve yan kolları ıslahı inşaatının yüzde 64’lük kısmının sona erdiğini belirtti.

Sakarya Geyve’deki Doğantepe Köprüsü’nde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve’de inşası devam eden Doğantepe Köprüsü’nü yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Doğantepe Köprüsü Haberi

Doğantepe Köprüsü


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin tamamında ulaşım güvenliğini sağlamaya yönelik başlatılan çalışmaları değerlendirdi. Birçok ilçede köprü yenileme ve yapım projelerini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, Geyve Doğantepe Köprüsü için müjdeyi verdi; “Hazırlıklar tamamlandı. Doğantepe Köprüsü için bugün ihaleye çıkıyoruz. Bölgeye yeni bir köprü inşa edeceğiz. Geyvemize hayırlı olsun."


Ulaşım Güvencesi

Toçoğlu, “Daha önce Karapürçek Uludere, Akyazı Çatalköprü, Pamukova Çardak ve Geyve Karaçay köprülerinde yapım ve yenileme çalışmalarımızı sonlandırmıştık. Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü gibi mahalleler arası ulaşımda önemli yeri bulunan birçok köprüde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ulaşım güvenliği bizim için çok önemli. Şehrin tamamında attığımız adımlarla güvenliği maksimum seviyelere taşıyoruz. Geyve’de inşa edeceğimiz Doğantepe Köprüsü de bu anlayışımızın izini taşıyacak” dedi.


Geyve İçin Çalışmaya Devam

Başkan Toçoğlu şunları söyledi; “Geyve altyapı, içmesuyu,...