19 / 05 / 2024

Doğanyol hasarlı konut

Doğanyol hasarlı konut

Malatya Valisi Aydın Baruş, Doğanyol ilçesindeki depremzedeleri ziyaret etti. Baruş, ilçede yapılan ilk tespit sonucu ağır hasarlı 46 konut ile 8 ahır, hafif hasarlı 62 konut ile 5 ahır olduğunu söyledi.

EPDK'dan son dakika doğalgaz kararı! Konut tüketicileri dikkat! Yeni yılla beraber resmen uygulanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yeni yılla beraber doğalgaz piyasasında, serbest tüketici olma sınırında değişikliğe gidilecek.

Malatya'da 36 bin ağır hasarlı konut yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya ilinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'da 36 bin ağır hasarlı bina yıkılacak.

Hafif hasarlı konut sahipleri dikkat! Ödemelerle ilgili çok önemli açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesindeki hafif hasarlı konutlar için DASK tarihinde bir ilki başlattıklarını belirterek, bu kapsamdaki sigortalı vatandaşlara duyuru yaptı.

TOKİ Konya Doğanhisar 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Doğanhisar 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Doğanhisar'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Doğanhisar'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Doğanhisar sosyal konut projesi...

Doğal gaz faturaları bu kış 2 bin lira gelecek!

Doğal gazda konut abonelerine Haziran ayından sonra bir zam da 1 Eylül’de geldi. Peki 1 Eylül’de doğal gaza gelen zam faturalara nasıl yansıyacak?

Malatya'daki köy konutları inşaatında son durum ne?

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Doğanyol ilçesinde incelemeler yaptı.

Murat Kurum'dan Doğankent'e konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Doğankent'te afetzedelere yönelik olarak "İnşallah 1 yıl geçmeden de yeni dükkanlarınıza, yeni konutlarınıza geçebileceğiniz inşaatlarınız bitmiş, artık orada daha sağlam, daha güvenli yerlerde oturmuş olacaksınız." diye konuştu.

Malatya Doğanyol için riskli alan kararı!

Malatya ili, Doğanyol ilçesi, Gökçe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Murat Kurum'dan Dereli ve Doğankent'e konut müjdesi!

Mağdur Çevre ve Şehircilik Bakan Murat Kurum, "200 tane Dereli'de, 150 tane de Doğankent’te yeni konutların inşasına hızlı bir şekilde başlayarak vatandaşlarımızı bu sağlam, güvenli alanlara taşımış olacağız." diye konuştu.

Konut fiyatlarındaki artış doğru kampanyalarla durdurulabilir!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Bugün İstanbul şehrin merkezinde 750 bin TL’nin altında konut yok denecek kadar az. Herkese ve her keseye hitap eden, şehrin çeperlerine doğru sosyal konut projelerinin geliştirilmesi gerekiyor" dedi...

Elektriğe 3 ay zam yapılmayacak!

Elektriğe gelecek 3 ay boyunca zam yapılmayacağı açıklandı. Doğalgazda ise konut hariç yüzde 12.5'e varan indirim yapıldı.

Konut kredisi borcunu erken kapatmak mantıklı mı?

Konut kredilerinde kredinin maliyetini faiz ve vade belirliyor. Faiz oranları tarihin en düşük seviyelerine düşürüldü. Peki krediyi erken kapatmak doğru mu? Konut kredisini erken kapatmanın fayda ve zararları nelerdir? İşte ayrıntılar...

Bingöl'de 31 az hasarlı, 53 ağır hasarlı konut tespit edildi!

Erzurum Valisi Okay Memiş Bingöl depremiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik" dedi.

Doğanyol hasarlı konut Haberi

Doğanyol hasarlı konut

Vali Aydın Baruş ve beraberinde heyet 04 Nisan Perşembe günü saat: 20.31 sıralarında merkez üssü Elazığ ili Sivrice ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde oluşan deprem sonucunda Doğanyol ilçesinde depremden zarar gören kurum binaları ve depremzedeleri ziyaret edip incelemeler yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilçe merkezine bağlı mahalleler ve mezralarda hasarlı konutları ve kamu binalarda incelemelerde bulunan Vali Aydın Baruş, ev sahiplerinin güvenli bir ortamda barınabilmeleri için gerekli tedbirlerin alınması için yetkililere talimat verdi.

Vali Aydın Baruş’a İlçe Kaymakamı Yunus Emre Vural, İlçe Belediye Başkanı Hakan Bay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve AFAD İl Müdürü Mustafa Türker ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri eşlik ettiler.

İlçedeki bir kahvehanede depremzedelerle bir süre sohbet edip sıkıntılarını dinleyen...