18 / 05 / 2024

Doğru Hafriyat İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi

Doğru Hafriyat İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi

Doğru Hafriyat İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi, R.Bahattin Doğru tarafından 200 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Çobançeşme Caddesi, Gürler İş Hanı'nda kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Duruhan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duruhan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Doğan Çataloluk tarafından kuruldu.

Asya Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Doğan tarafından kuruldu.

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

'Fay yasası'nın deprem yıkımlarına çare gösterilmesi doğru değil!

JMO, fay yasasının yıkımlara çare gösterilmesinin doğru olmadığını belirtti ve “Depreme ilişkin yasa ya da yönetmelik değişikliği olacaksa, bu ancak TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odasına ya da Jeofizik Bilimcilerine danışarak verilebilir” açıklamasında bulundu.

İran ile Çin arasında 400 milyar dolarlık anlaşma yapıldığı yönündeki iddialar doğru değil!

İran-Çin Ticaret Odası Başkanı Muhammed Rıza Hariri, İran ile Çin arasında 400 milyar dolarlık anlaşma yapıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Sözada Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözada Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan Yaman tarafından kuruldu.

Doğru Zaman İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Zaman İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nedat Zaman tarafından kuruldu.

Doğru Hafriyat İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Doğru Hafriyat İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi

Doğru Hafriyat İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi, R.Bahattin Doğru tarafından 200 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Çobançeşme Caddesi, Gürler İş Hanı'nda kuruldu.


Doğru Hafriyat İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - HAFRİYAT a. Her türlü Hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak, gerek  kendi gerekse taşeronlara yaptırmak.  Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir.Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir.Konusu ile ilgili iş makinaları, araç alır, kiralar, ihale verdiği işletmelere araç satar veya kiraya verir. b. Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak. İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek. Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek Her nevi...