29 / 04 / 2024

doğru inşaat iskele sistemi

doğru inşaat iskele sistemi

Tüm dünyada 28 Nisan Dünya Çalışma Güvenliği ve Sağlığı Günü olarak; hemen arkasından ülkemizde 1987 yılından bu yana 4-10 Mayıs tarihleri ise İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası olarak kutlanıyor.

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Çorum tarafından kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Doğru Yapım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Yapım İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ebubekir Perk tarafından kuruldu.

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Duygu Güngör tarafından kuruldu.

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Ev almak için bugün doğru zaman mı?

Kurlardaki artışın inşaat sektörüne de yansıdığını belirten sektör temsilcileri, konut almak isteyenlere 'doğru zaman' uyarısında bulundu.

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğdaş tarafından kuruldu.

doğru inşaat iskele sistemi Haberi

doğru inşaat iskele sistemi

“İnşaatlarda işçi kazalarının %62’si yukarıdan işçi ya da iş materyali düşmesi sonucu gerçekleşiyor. Ölümlü iş kazalarının %35’i yine inşaatlarda yaşanıyor. Bu önemli oran, denetim azlığı, önlemlerin alınmaması ve iş güvenliği kültürünün hala ülkemize adapte edilememesi nedeni ile karşımıza çıkıyor. Tabii burada projelerin hızlı bir şekilde sonuçlandırılması hedefi de önemli bir etken. Ama projelerin doğru sistemlerle hem hızlı, hem de güvenli bir şekilde programlanması son derece mümkün“  


Tüm dünyada 28 Nisan Dünya Çalışma Güvenliği ve Sağlığı Günü olarak; hemen arkasından ülkemizde 1987 yılından bu yana 4-10 Mayıs tarihleri ise İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası olarak kutlanıyor. Tüm sektörler genelinde ölümlü iş kazalarında Avrupa’da birinci, Dünya’da ise üçüncü sırada yer alan Türkiye için olukça hassas bir konu. 


Avrupa İş Güvenliği ve Sağlığı...