03 / 05 / 2024

Doğu Akdeniz ve Avrasya buluşması

Doğu Akdeniz ve Avrasya buluşması

İstanbul, turizmde Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması EMITT Fuarı'nda ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 19'uncusu düzenlenen fuarda Türkiye'nin doğa sporlarındaki turizm potansiyeline vurgu yapılacak.

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

Doğu Akdeniz’den rekor somon ihracatı!

Doğu Karadeniz’in somon ihracatı istatistikleri açıklandı. Bu kapsamda, ocak-temmuz döneminde gerçekleştirilen Türk somonu ihracatı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 97 artışla beraber 91 milyon 428 bin 514 dolara ulaştı.

ABD’li finans devinden son dakika açıklaması: Seçimden sonra Türkiye’ye 50 milyar dolarlık kaynak gelebilir!

Seçimlerden sonra makroekonomik istikrarın sağlanması halinde yabancı yatırımcı ilgisinin yeniden canlanacağı belirtiliyor. Citi Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Hafeez, seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla Türkiye’ye yatırımların artacağını söyledi.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Yozgat Şeker Fabrikası'nı Doğuş Yiyecek aldı!

Yozgat Şeker Fabrikası ihalesinde Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim Sanayi Ticaret AŞ 275 milyon lira teklif verdi.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nde sona gelindi. Projenin silueti ortaya çıkıyor.

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

DİKA yatırımcıları Doğu ve Güneydoğu'ya çekiyor!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri için geliştirilen Cazibe Merkezleri Programı'nda başvurular devam ediyor. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), yatırımcıları bölgeye davet ediyor.

Doğu Akdeniz ve Avrasya buluşması Haberi

Doğu Akdeniz ve Avrasya buluşması

TURİZMDE Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük buluşması EMITT Fuarı, kapılarını 19'uncu kez açmaya hazırlanıyor. 22- 25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, dünya turizmcilerini İstanbul'da bir araya getirecek. Dünyanın 5'inci büyük turizm fuarı EMITT, 2014'te bir ilke imza atarak hayata geçirdiği ve büyük ilgi gören kış turizmi ve sağlık turizmi için tahsis ettiği özel salonlara, 2015'te kongre turizminin yanı sıra outdoor sporlarını da dahil edecek. 


Fuarda Türkiye'nin doğa sporlarındaki turizm potansiyeline özel vurgu yapacak. Türkiye'nin eşsiz bir coğrafyada yer aldığını ve tüm doğa sporları için en uygun alan ve parkurlara sahip olduğunu ifade eden Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın, EMITT Fuarı'nda, 2015'te maceranın izini sürmek isteyenleri Türkiye'ye davet edeceklerini söyledi. Aydın, Türkiye ve...