29 / 08 / 2024

doğu marmara yatırımcıları

doğu marmara yatırımcıları

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan bölgede 4,5 yılda 355 yabancı sermayeli firmanın yatırım yaptığını bildirdi.

Kentten kırsala göç hızlandı, yatırımcılar da köylerden arazi alıyor!

2019'da başlayan ve dünyayı kısa sürede etkisi altına alan Covid-19 salgınından sonra kentten kırsala göç hızlandı. Şu sıralar, yatırımcılar da köylere yöneldi. İşte detaylar...

 Türk yatırımcıları rotasını Karadağ'a çevirdi! 

Emlak piyasası, 2024 için yatırımcılara umut vaat ediyor. Büyüyen pazardan pay almak isteyen Türk yatırımcılar da rotasını geri dönüşü en kârlı olabilecek ülkelere çeviriyor. Bunların ilk sırasında Güneydoğu Avrupa ülkelerinden Karadağ geliyor. 

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarının düşmesiyle yatırımcılar altına yönelmeye başladı. Bu kapsamda çeyrek, gremse altın yanından hamit altını da tercih ediyor. Yatırımcıların büyük ilgi duyduğu hamit altın ise kuyumcularda zır bulunan altınlardan biri. Peki Hamit altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 

Altın alanlar şu anda zararda mı? Uzmanı açıkladı! Altın yatırımcıları dikkat!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2.492 lira olurken, daha önce altın alan yatırımcılar zarar edip etmediklerini merak ediyor. Peki altın alanlar şu anda zararda mı? Uzmanı açıkladı...

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Altında 'U' dönüşü! Gram altın 1.800 liranın altına geriledi! Altın yatırımcıları dikkat! 16 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanlarda Ortadoğu'daki gerilim ve  ABD faizleri zirveyi görmesi ile yukarı yönde hareket etti. Bugün ise güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 16 Ekim 2023 canlı altın fiyatlar

Yatırımcıların kafasını karıştıran soru: Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?

Riski sevmeyen yatırımcılar son zamanlarda ''Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?'' sorusunu araştırıyor. 

Altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları! Yatırımcılar hemen baksın!

Güncel altın fiyatları haftanın ilk günü ne kadar olduğu yatırımcıların takibinde. Global piyasalarda doların güç kazanması ile beraber ons altın hafif düşüş gösterdi. Fed'in paylaşacağı faiz kararı öncesi gram altın ise paralel bir seyir izliyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu?

doğu marmara yatırımcıları Haberi

doğu marmara yatırımcıları


Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan bölgede 4,5 yılda 355 yabancı sermayeli firmanın yatırım yaptığını bildirdi.


Akbulut, yaptığı yazılı açıklamada, doğrudan yabancı yatırım girişlerinin hem bölgesel hem de ulusal ekonominin büyümesine önemli katkılar sağladığını belirterek, Türkiye'de üretimde bulunan yabancı sanayicinin gayrisafi milli hasılayla sermaye artışında olumlu rol oynadığını kaydetti. 


Ekonomik kalkınma için gelir artışının sağlanması, bunun için de üretim faktörlerindeki artışın sürekli hale getirilmesi gerektiğini vurgulayan Akbulut, Türkiye'nin bugüne kadar yabancı yatırımlardan çok daha fazlasını çekebilecek potansiyele sahip olduğuna dikkati çekti.


Akbulut, Doğu Marmara'nın yüksek lojistik kapasitesi, organize altyapısı, nitelikli insan kaynağı, İstanbul ve Ankara ile beraber yaklaşık 22 milyon kişilik pazar büyüklüğüyle uluslararası yatırımlar için cazip ve öncelikli olduğuna işaret ederek,...