16 / 05 / 2024

Doğubank İş Hanı telefon

Doğubank İş Hanı telefon

Bir dönem elektronik cihazların merkezi olarak görülen ancak tekno marketlerin rekabetine ayak uyduramayan Doğu Bank, kapanmayla yüz yüze geldi. Handa günlerce siftah yapamayan esnaf var.

Karadeniz gazında sevindiren gelişme! Doğal gazda kapasite artıyor

Doğal gaz üretiminde sevindiren gelişme. TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretildiğini, kapasitenin giderek yükseleceğini ifade etti.

Tek dilekçeyle ev hanımına emeklilik için 12 bin 804 lira destek verilecek!

Aile Koruma Kalkanı Programı doğrultusunda devlet, ev hanımlarının emeklilik priminin 3'te 1'ini ödeyecek. Böylece yıllık 12 bin 804 lira destek sağlanacak. Bunun için ise SGK'ya dilekçeyle başvurmak yeterli olacak. İşte detaylar...

20 yıldan fazla evli kalanlara emeklilik hakkı doğuyor! Hiç çalışmamış ev hanımları da faydalanabilecek!

Milyonlarca ev hanımı nasıl emekli olabilirim sorusunun yanıtını merak ediyor ve araştırıyor. İşte TBMM'ye sunulan yasa teklifinin detayları...

Aslıhan Doğan Turan: Aile restoranı açacağım!

Annesinin ve kardeşinin mutfağa meraklı olduğunu söyleyen Aslıhan Doğan Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu ifade etti.

Liman Han, denize doğru kaydığı için ön cephesi askıya alındı!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, "Eminönü'ndeki 113 yıllık Liman Han denize doğru kaydığı için ön cephesini uzmanlar, mimar ve mühendisler eşliğinde çok dikkatli ve özenli bir çalışmayla çelik konstrüksiyon ile askıya aldık" dedi...

Samsun'daki 511 yıllık Taşhan için son rötuşlar!

Samsun İlkadım Saathane Meydanı'nda bulunan 511 yıllık tarihi Taşhan'da restorasyon çalışmalarını sona geldi. Çalışmaların Temmuz ayının ortalarına doğru bitmesi planlanıyor.

Doğu Kudüs Han el Ahmer köyünün yıkımı ertelendi!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Han el Ahmer köyünün yıkımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erteleme kararının kısa süreli olduğunu söyleyen Netanyahu, bölgenin bir süre sonra tahliye edileceğini açıkladı.

İsrail, Han el-Ahmer'in yıkımını erteledi!

İsrail yönetimi, işgal altındaki Doğu Kudüs kırsalında bulunan ve Filistinliler için direniş sembolü haline gelen Han el-Ahmer'in yıkım kararını erteledi.

İsrail, Han El Ahmer Köyü'nü bugün yıkacak!

İsrail yönetimi, Filistin’de, Doğu Kudüs ile Batı Şeria arasındaki bağlantıyı sağlayan Han el-Ahmer köyünü bugün yıkacak.

Doğu Kudüs Han el-Ahmer'de yıkımlar başlayacak!

İsrail Yüksek Mahkemesi, Doğu Kudüs'ün kırsalında bulunan Han el-Ahmer'deki yıkım kararına yapılan itirazı reddetti. Mahkeme tarafından, bölgenin 7 gün içinde boşaltılmasına ve yıkımların başlatılması hükmedildi.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın dudak uçuklatan evi!

11 Mart Pazar günü evlenen Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın evi dudak uçuklattı. Futbolcu Turan villanın geniş bahçesine ufak bir futbol sahası yaptırmış.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Çubuklu Vadi Konakları'nda oturacak!

31 yaşındaki futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan dün dünya evine girdi. Çift aylık kirası 20 bin TL olan Çubuklu Vadi Konakları'ndaki lüks villada oturacak...

Arda Turan ve Aslıhan Doğan, Boğaz’da yalı dairesi kiraladı!

Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan birlikte oturacakları evi geçtiğimiz günlerde kiraladı.

Doğubank İş Hanı telefon Haberi

Doğubank İş Hanı telefon

Bugün Gazetesi'nden Murat Gülderen'in haberine göre  Son 10 yıla kadar elektronik sektörünün kalbinin attığı ve bir cihaz almak için uzun kuyruklara girildiği Sirkeci Doğubank, en kötü günlerini yaşıyor. Türkiye’nin her yerine yayılan ve her gün farklı kampanyalarla dikkat çeken teknoloji marketlerin rekabetine dayanamayan yılların elektronik hanı, müşteriye hasret kaldı.


ESNAF BUNALIMDA

Doğubank İşadamları Derneği Başkanı Mahmut Demirdoğan, 1971 yılında Doğubank’a geldiğini belirterek şunları söyledi: “Son 10 yıla kadar buralarda iğne atsan yere düşmezdi. Elektronik pazarının nabzı burada atardı. Ancak hem teknomarketlerin yayılması hem de devletin kapasitemize göre bir otopark yapmaması bizim cazibemizi ortadan kaldırdı. iPhone 5S ve Samsung Glaxy S5 dahil her üründe piyasanın en az yüzde 5 altında satış yapmamıza rağmen kimse bize gelmemeye başladı. 400’ün üzerinde esnafımızın çoğu günlerce...