07 / 07 / 2024

Doğubayazıt Alışveriş Merkezi satılık iş yeri

Doğubayazıt Alışveriş Merkezi satılık iş yeri

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini 10 milyon 674 bin 865 TL bedelle satışa çıkardı.

İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti!

Orjin ve Doğuş gruplarının ortaklığı ile 2007 yılında faaliyete başlayan İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti. 

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Doğubayazıt'ta 10.7 milyon TL'ye satılık 18 iş yeri!

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini 10 milyon 674 bin 865 TL bedelle satışa çıkardı.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Doğubayazıt AVM'deki 8 dükkan 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Doğubayazıt Belediyesi, Doğubayazıt Alışveriş Merkezindeki 8 dükkânı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 7 Ocak 2019 Pazartesi günü yapılacak...

Alışveriş merkezi olan konut projeleri!

İnşaat firmaları da artık sadece konuttan oluşan projeler üretmek yerine her türlü sosyal tesisi içinde barındıran projeler üretiyor. Sizin için alışveriş merkezi olan konut projelerini derledik. İşte o haber...

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Ünye Alışveriş Merkezi'nin inşaatı Nisan sonunda tamam!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Nisan ayının sonu itibariyle Ünye Alışveriş Merkezi'nin kaba inşaatı bitecek ve yıl sonuna doğru da açılışını yapmayı planlıyoruz." dedi.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Doğubayazıt'ta kent müzesi geliyor!

Doğubayazıt Kaymakamlığı öncülüğünde yapımına başlatılan Ahmed-i Hani Kent Müzesi ve Eski Doğubayazıt Evi yapım çalışmaları sürüyor.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Ağrı Doğubayazıt'a dev altyapı yatırımı!

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçe Belediyesi tarafından hazırlanan ve AB’ye sunulan ‘Doğubayazıt ana kolektör ve şebeke inşaatı’ projesinin çalışmaları Hasankeyf, Barış ve Yeni mahallelerinde devam ediyor.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Doğubayazıt Alışveriş Merkezi satılık iş yeri Haberi

Doğubayazıt Alışveriş Merkezi satılık iş yeri

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini satışa çıkardı. İş yerlerinin toplam satış bedeli 10 milyon 674 bin 865 TL olarak belirlendi.

Yukarıdaki tabloda niteliği, tapu bilgileri ve diğer özellikleri,(muhammen satış bedeli, geçici teminat miktarı) belirtilen Doğubayazıt Belediyesine ait taşınmazlar Doğubayazıt Belediye Başkanlığınca 30.06.2021 Çarşamba günü Saat 14:00’ de Belediye İhale Salonunda ihale ile satılacaktır. Taşınmaz mal satış şartnamesi 250,00 TL (İki Yüz Elli TL) karşılığında Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilebilecektir.
Madde 2. Taşınmazların muhammen bedelleri ve geçici teminat miktarları, yukarıda tabloda gösterilmiştir.
İstekliler söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesine katılabilmek için satın alacakları taşınmazların muhammen bedelin en az %3’ü(yüzde üç) nispetinde geçici teminatı nakden veya teminat mektubu ile yatırmak zorundadır.

Madde 3. İstenen Belge Ve...