12 / 05 / 2024

doğuda konut kredisi kullanma oranı

doğuda konut kredisi kullanma oranı

Bölge ve il bazında BDDK 2013 son çeyrek kredi verileri açıklandı. 2012 yılında da konut kredisi kullandırımında ilk sırada yer alan Malatya, 2013 son çeyrek sonuçlarına göre de birinciliğini korudu.

İlk evim kampanyası ne zaman başlıyor 1.20 faizli konut kredisi başladı mı, şartlar neler?

Düşük faizli konut kredisi gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, Orta Vadeli Program (OVP) doğrultusunda ev sahibi olmak isteyenlere ilaç gibi gelecek olan "ilk evim kampanyası" yakından takip edilmekte. Düşük faizli konut kredisi çıktı mı, şartlar neler, kimler yararlanabilir?

Konut kredisi faizleri yüzde 50'ye doğru gidiyor! Kredilerin ödenebilmesi hayal oldu!

Konut fiyatlarının yanı sıra, konut kredisi faizleri de resmen uçuşa geçti. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte o açıklama...

İlk defa konut alacaklar için 1.20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak? Başvuru şartları belli oldu mu?

Düşük faizli konut kredisi başvuru tarihi ve şartları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile BDDK'nın çalışmasıyla gündeme geldi. Orta Vadeli Program (OVP) doğrultusunda, ilk defa konut alacak vatandaşlara düşük faizli konut kredisi verilecek. İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Konutta fiyat artışı harekete geçirdi! Bankaların konut kredisi limitlerinde muazzam değişim!

Konut fiyatlarındaki yüksek seyir ve deprem nedeniyle beklenen göç hareketinin getirdiği yeni zam dalgası yeni kararları doğurdu. Bankaların konut kredisi limitlerine getirilen sınırlar değişti.

Konut kredisi faizlerinin düşmesi fiyatları artırdı!

Konut kredisi faizlerinde yapılan indirimle satışların arttığı doğru olsa da konut piyasasında fiyatların artmasına sebep oldu. Geçen yıl Mayıs'ta İstanbul’daki konutların metrekare bedeli ortalama 4 bin 668 TL iken, bu tutar 2020'nin Mayıs ayında ortalama 5 bin 423 TL'ye kadar çıktı.

Konut kredisi taksitleri gelire göre belirlenmeli!

Konut kredisi faizlerinin düşmesi, konut satışlarını artırdı. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, kredi kullanmak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor...

Konut kredisi faiz oranları artıyor mu?

Ev almak isteyen vatandaşların kredi faiz oranları araştırmaları Mart ayına girilmesiyle beraber arttı. Vatandaşlar hem doğan yeni ihtiyaçlarını gidermek hem de ev - otomobil gibi hayallerini gerçekleştirmek için bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Peki konut kredisi faiz oranları artıyor mu?

Konut kredisi faizleri için kritik gün!

Bankaların konut kredisi faiz oranları için son haftaların en kritik günü yaşanıyor. Kredi faiz oranlarını doğrudan etkileyecek olan Merkez Bankası’nın yılın son para politikası faiz oranları bugün açıklanacak. 

Konut kredisi faiz oranları için kritik gün! 

Merkez Bankası’nın bugün gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu toplantısı merakla bekleniyor. Bankaların kredi faiz oranları üzerinde doğrudan etkili olan repo faizleri için beklentiler neler? Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Konut kredisi kullanmak için doğru bir zaman mı? 

Bankaların konut kredisi faiz oranları düşmeye devam eder mi? Konut almak için doğru bir dönem mi? Konut kredisiyle ev almak isteyenler dikkat. İşte konut kredileriyle ilgili merak edilenler...

0,98 oranıyla verilen konut kredisi 6 milyar liraya ulaştı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, konut alıcılarının ilgisi sonucu, sadece 3 kamu bankasının verdiği konut kredisi rakamlarının bugün itibarıyla 6 milyar liraya ulaştığını söyledi.

Konut kredisi borcu ödenen ev satılabilir mi?

Konut kredisi, doğru ödeme planı yapıldığı takdirde ödenmesinde sıkıntı çıkmayacak bir kredi lakin hayat bazen planladığımız gibi gitmeyebiliyor. Peki kredi borcu ödenen evi satmak mümkün mü?

doğuda konut kredisi kullanma oranı Haberi

doğuda konut kredisi kullanma oranı

KrediPazari.com’un Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK)  2013 yılı son çeyrek verilerinden yararlanarak elde ettiği sonuçlara göre Doğu Anadolu Bölgesinde en çok konut kredisi kullandırımının gerçekleştiği il Malatya oldu.

Doğu Anadolu Bölgesi’nin birincisi Malatya’da 705 milyon 80 bin TL konut kredisi kullandırımı gerçekleşti. Elde edilen sonuçlara göre kullandırılan konut kredisi oranı, bölgedeki toplam kullandırılan kredilerin %26’sını oluşturdu.

Konut kredisi kullandırımda ikinci ve üçüncü sırada Erzurum ve Elazığ yer aldı. Erzurum'daki kredi kullandırım oranı, bölgedeki konut kredisi kullandırım oranının %17,18 ‘ini oluşturuken, Elazığ’da oran, Erzurum’a yaklaşarak % 17 düzeylerinde gerçekleşti.


Taşıt Kredisi Kullandırımında İlk Sırayı Erzurum Aldı

Taşıt kredilerinde 2012 yılında yaşanan durgunluk, 2013 Mart itibariyle artışa geçmişti. Ekim ayı itibariyle kredilerde yaşanan daralmanın etkisi, 2014 yılına da yansıdı.

2013 yılı üçüncü çeyreğinde taşıt kredisi...