02 / 05 / 2024

doğuş gayrimenkul yapı

doğuş gayrimenkul yapı

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı...

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan tarafından kuruldu.

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Doğuş GYO'dan kiracılarına kira desteği!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Gebze Center AVM'de yaşanan ziyaretçi sayısında ve cirolardaki azalış nedeniyle zorluk yaşayan değerli iş ortaklarına destek olmak adına kira düzenlemesi yapıldı...

Doğuş GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 27 Mayıs 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

Doğuş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Doğuş GYO 2018 yılı olağan genel kurul toplatısı 28 Mart'ta!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı olağan genel kurul toplatısı 28 Mart 2019 Perşembe günü yapılacak...

D Ofis Maslak, Doğuş Holding'e kiralandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili tarafa yapılan kiralama hakkında açıklama yaptı.

Doğuş GYO Maslak imar planı davası hakkında bildiri yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş GYO Maslak imar planı davası hakkında bildiri yayınladı.

Doğuş GYO yönetim kurulu komite isimlerini açıkladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Doğuş GYO yönetim kurulu komite isimlerini açıkladı.

Doğuş GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı tescillendi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 28 Mart 2018 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı tescillendi...

Doğuş Gayrimenkul imar planı iptali davasında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) imar planı iptali davasına ilişkin açıklama yaptı..

doğuş gayrimenkul yapı Haberi

doğuş gayrimenkul yapı

Doğuş Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Sn. Hüsnü Akhan başkanlığında şirket merkezinde toplanmış, gündeminde bulunan konu müzakere edilerek aşağıdaki karar alınmıştır;


Şirketimiz'in yapılması planlanan ve Sermaye Piyasası Kurulu'na izni için başvuruda bulunulan kısmi bölünme işlemi sonucunda Doğuş Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş'den devralacağı Gayirmenkul'ün ayni sermaye olarak konulması halinde ayni sermaye karşılığı çıkarılacak yeni hisseler Şirketimiz ortaklarının yeni pay almak hakkı kısıtlanmak suretiyle doğrudan Doğuş Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş ortaklarına verilecektir.


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:I, No:40 "Payların Kurul Kaydına Alınma ve Satışına İlişkin Esaslar Tebliği'nin" 7. Maddesi uyarınca işbu kararın tescil ve ilan edilmesine karar verilmiştir. 


Kamuoyunun bilgisine...