04 / 05 / 2024

doğuş gıda afyon

doğuş gıda afyon

Afyon Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini  725 milyon lira bedelle Doğuş Gıda kazandı...

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Gıda krizi büyüyor! 2023'te küresel felaket olmadan önlem alınmalı! 

Dünya ekonomisinde yaşanan dalgalanmalar, küresel ısınma ve bölgesel çatışmaların sebep olduğu gıda krizi sebebiyle milyonlarca kişinin hayatı tehlikede. Birleşmiş Milletler, önlem alınmazsa, mevcut gıda krizinin 2023 yılında küresel felakete dönüşebileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Doğuş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO'nun Vergi Usul Kanunu'na göre tutulan yasal kayıtlarında ise 510 milyon 477 bin TL dönem zararı gerçekleşti. Bu kapsamda 2020 yılı kar dağıtım tablosunun genel kurulun bilgisine ve onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Doğuş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO'nun yasal kayıtlara göre gerçekleşen 510.477.014,11 TL dönem zararı ile SPK mevzuatına göre hesaplanan (360.865.188) TL tutarındaki dönem zararının geçmiş yıl zararlarına alınmasına ve dağıtılabilir kar bulunmadığından, kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi.

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

U Gıda Turizm Ve Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

U Gıda Turizm Ve Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Arslan tarafından kuruldu.

Doğuş GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO, 2019 yılında Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarımıza göre gerçekleşen 45 milyon 457 bin 370 TL tutarındaki karın geçmiş yıllar zararlarına mahsup edilmesine ve geçmiş yıllar zararları dolayısıyla kar dağıtımı yapılmamasına karar verdi. 

doğuş gıda afyon Haberi

doğuş gıda afyon

Afyon Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesi yapıldı. İhaleyi 725 milyon lira bedelle Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim Sanayi Ticaret AŞ kazandı. 

Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre, ihale öncesinde bina önünde, ihale sırasında da salonda zaman zaman gerginlik yaşandı. 

Afyon Şeker Fabrikası en yüksek kotaya sahip şeker fabrikalarından biri. İhale 400 milyon lira açıldı. İhaleyi 725 milyon liralık teklifle Doğuş Gıda (Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim Sanayi Ticaret AŞ) kazandı. Doğuş Gıda, Yozgat Şeker Fabrikası ihalesini ise 275 milyon lira ile, Bor Şeker Fabrikası ihalesini ise 336 milyon lira ile...