22 / 05 / 2024

doğuş Grup\'un Başkanı Ferit Şahenk

doğuş Grup\'un Başkanı Ferit Şahenk

Palmarina Genel Müdürü Levent Baktır, Palmarina'yı 1 Mayıs'a kadar Palmarina'yı baştan aşağı yenileyeceklerini ifade etti...

Arsa almaya hazır olun! Metaverse projesi 8-10 yıl içerisinde hayata geçecek!

Meta şirketinin Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Angie Gifford, şirketlerinin metaverse projesine 8-10 yıl içinde start verileceğini açıkladı.

Duyan o markete koştu: 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL'ye, 4 kg un 30,90 TL'ye, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL'ye düştü

Bu market indirimi başka! Fiyatlar teker teker düştü; 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL, 4 kg un 30,90 TL, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL... Acele edin, tükenmeden alın...

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Gazprom Başkanı Miller ile görüştü!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus enerji şirketi Gazprom’un Başkanı Aleksey Miller ile bir araya geldi.

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Doğuş GYO'dan bağımsız denetim raporu açıklaması!

Doğuş GYO'nun 2021/3 ve 2021/9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporu bağımsız denetim firması tarafından incelemeden geçirilerek hazırlanacağından ara dönem raporları normal rapor teslim tarihine ek 10 (on) günlük sürenin dahil edilerek gönderilecek. 

Türk demiri, inşaat demirinde dünya markası!

Atakaş Grup'un başkanı Recep Atakaş, inşaat sektörünün dünya genelinde durmasıyla birlikte özellikle yuvarlak inşaat demiri üreten firmaların büyük sıkıntı yaşadığını anlattı. Akataş, Türk demirinin inşaat demirinde dünyada bir marka haline geldiğini söyledi. 

Hüsnü Akhan, Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş GYO Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüsnü Akhan'ın seçilmesine, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Nevzat Öztangut, Hasan Hüsnü Güzelöz'ün yetkilerinin aynen devam etmesine karar verildi. 

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak Murat Bahadır Teker ve Mustafa Sabri Doğrusoy'u Genel Kurul'un onayına sunacak... 

Doğuş GYO DRT Bağımsız Denetim şirketiyle anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2020 yılı için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş ile anlaştı...

doğuş Grup\'un Başkanı Ferit Şahenk Haberi

doğuş Grup\'un Başkanı Ferit Şahenk
Palmarina Genel Müdürü Levent Baktır, Palmarina'yı 1 Mayıs'a kadar Palmarina'yı baştan aşağı yenileyeceklerini ifade etti. Bakır, Doğuş Grup'un Başkanı Ferit Şahenk, Yalıkavakta'ki marinaya Gucci gibi lüks giyim markalarını ve Nusr-et gibi ünlü restoranlarını getireceğini söyledi. Baktır, Simi adasının en ünlü balık restoranlarından Manos'u yeni sezon için taransfer ettiklerini...