10 / 05 / 2024

doğuş inşaat ödül aldı

doğuş inşaat ödül aldı

Doğuş İnşaat, BID (Business Initiative Directions) tarafından Altın kategoride Uluslararası Kalite Zirvesi Ödülü’ne layık görüldü

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Doğuş GYO faaliyet raporuna iki ödül birden!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Doğuş GYO) 2020 yılı Faaliyet Raporu iki ödül birden aldı.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Doğuş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine karar verildi. 

Doğuş GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Doğuş GYO 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin seçilmesine karar verildi.

Doğuş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO'nun Vergi Usul Kanunu'na göre tutulan yasal kayıtlarında ise 510 milyon 477 bin TL dönem zararı gerçekleşti. Bu kapsamda 2020 yılı kar dağıtım tablosunun genel kurulun bilgisine ve onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Doğuş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO'nun yasal kayıtlara göre gerçekleşen 510.477.014,11 TL dönem zararı ile SPK mevzuatına göre hesaplanan (360.865.188) TL tutarındaki dönem zararının geçmiş yıl zararlarına alınmasına ve dağıtılabilir kar bulunmadığından, kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi.

Doğuş GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketi seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı bağımsız denetleme kuruluşu olarak DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin ("Deloitte") seçilmesine karar verdi.

Doğuş GYO 2020 yılı 4. dönem kurumlar vergisi geçici vergi beyannamesi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılı dördüncü dönemine ait Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmeyen ekteki gelir tablosu geçici vergi beyannamesi vergi dairesine sunuldu. 

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

doğuş inşaat ödül aldı Haberi

doğuş inşaat ödül aldı


QC 100 Toplam Kalite Yönetimi Modeli kriterleri temel alınarak yapılan değerlendirme sonucunda ödül almaya hak kazanan Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. adına ödülü, Yönetim ve Bilgi Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Teymur Şanlılar aldı. Şanlılar, New York’ta düzenlenen törende ödülünü BID'in Başkanı Jose E. Prieto'nun elinden aldı.


Doğuş İnşaat, Müşteri Memnuniyeti, Liderlik, Teknoloji, En İyi Uygulama, İş Sonuçları, ISO 9001 ve Toplam Kalite Yönetimi kriterleri temel alınarak, BID Dünya Kongreleri boyunca gerçekleştirilen oylama sürecinin sonrasında belirlenen QC100 prensiplerine uygunluğu sonucunda ödül almaya haz kazandı.

New York’ta düzenlenen gecede Doğuş İnşaat adına Yönetim ve Bilgi Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Teymur Şanlılar’a ödülü, BID Başkanı Jose E. Prieto tarafından teslim...