03 / 05 / 2024

Doğuş otel sayısı

Doğuş otel sayısı

Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, yüzde 22'lik bir büyüme kaydettiklerine işaret ederek, 2016 sonunda 18 milyar lirayı, aktif büyümede ise 33 milyar lirayı aşacaklarını vurguladı. Akhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

İsrail Doğu Küdüs'te 5 binden fazla evi yıktı!

İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, İHH Genel Merkezi’nde yapılan basın açıklamasında İsrail'in 1967 yılından bu yana Doğu Kudüs'te 5 binden fazla evi yıktığını dile getirerek milyonlarca Filistinliyi evsiz bıraktığını dile getirdi. 

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Doğuş GYO esas sözleşmesini yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşmesi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı...

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait 2 katlı binayı yıktı! 

Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Küdüs’te Filistinlilere ait inşaat aşamasındaki 2 katlı binayı yıktı.

Doğuş GYO Mayıs ayında da kiracılarından kira almayacak!

Doğuş GYO Gebze Center AVM'de 2020 yılı Mayıs ayı için alışveriş merkezlerimizin kapalı olduğu süre boyunca, Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinden 31 Mayıs 2020 tarihine kadar kira almayacak.

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Bakanlığın kiracısı olduğu bina sayısı mecliste!

Bakanlığın kiralık olarak kullandığı bina sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz'de otel sayısı artmalı!

Son yıllarda Körfez bölgelerinden gelen turistlerin sayısının her geçen gün arttığı Karadeniz’de otel sayısının da artması yönünde talepler var..

Doğuş GYO kira sözleşmesinde Türk Lirası'na geçti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2 Ekim 2018 tarihli gayrimenkullerin kira kurlarının sabitlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Doğuş otel sayısı Haberi

Doğuş otel sayısı

Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, yüzde 22'lik bir büyüme kaydettiklerine işaret ederek, 2016 sonunda 18 milyar lirayı, aktif büyümede ise 33 milyar lirayı aşacaklarını vurguladı. Akhan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yurtiçinde ve dışında otel sayımızı 18'den 26'ya çıkarmayı planlıyoruz. 10 ülkede 154 olan restoran sayımızı 180'e çıkaracağız. Sermaye hareketlerinin bu kadar hızlı olduğu bir ortamda kur ve faiz hareketlerini kimse kontrol edemez. Biz 2016'da başladığımız yatırımlarımızı 2017'de de devam ettireceğiz. İnşaatta en son Mumbai'de proje kazandık. 5 yurt dışı 14 yurt içi olmak üzere 19 projeye 4.5 milyar dolar...