16 / 05 / 2024

Doğuş Otomotiv iletişim

Doğuş Otomotiv iletişim

Doğuş Otomotiv Servis ve Tiacret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş Otomotiv 9.720,544 adet payını Garanti Yatırım'a sattı...

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Doğuş ve Koç’tan piyasaları hareketlendiren hamleler

Koç Holding, Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, sahip olduğu Koç Holding hissesinin oranını artırdı. Piyasaları hareketlendiren bir hamle de Doğuş Otomotiv 140 liradan hesaplanmak üzere ortalama 515 bin adet hisseyi sattı.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

İsrail, Doğu Kudüs'te 3 bin 557 haneli yeni yasa dışı yerleşim inşasını onayladı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Bölge Planlama ve İnşa Komitesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'te toplamda 3 bin 557 haneli yasa dışı Yahudi yerleşim yeri inşasına onay verdi.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

İsrail, Doğu Kudüs'te bir dizi yerleşim projesi planlıyor!

İsrail Adalet Bakanlığının, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün Bab el-Amud, Beyt Safafa, Sur Bahir, Şeyh Cerrah ve Beyt Hanina bölgelerinde bir dizi yeni Yahudi yerleşim projesi hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

İsrail, Doğu Kudüs'teki 10 bin haneli yerleşim yeri planını ABD'nin baskısıyla erteledi!

İsrail yönetimi işgal altında olan Doğu Kudüs'te hayata geçirmeyi planladığı yaklaşık olarak 10 bin haneli yasa dışı Yahudi yerleşim birimi projesini ertelediğini açıkladı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon'un merkez nakli yapıldı!

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

Cosco İnşaat Otomotiv İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosco İnşaat Otomotiv İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Şengür tarafından kuruldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Doğuş Otomotiv iletişim Haberi

Doğuş Otomotiv iletişim

Doğuş Otomotiv tarafından yapılan açıklama şöyle;


Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinde; Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş.'nin sahip olduğu 9.720,544 adet A grubu imtiyazlı payların 35,84165 TL fiyattan satışı için Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile anlaşmaya varıldığını bildiririz. Pay devrinin gerçekleşebilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na onay başvurusu yapılacak ve kamuoyu konuyla ilgili olarak...