18 / 05 / 2024

Doğuş Otomotiv kiralama

Doğuş Otomotiv kiralama

Doğuş Otomotiv kiralama yapacak. Doğuş Otomotiv, VW Financial Services AG ile ortaklığı olan VDF Servis bünyesinde bir filo kiralama şirketi kurulması için ön çalışmalara başlıyor...

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Doğuş ve Koç’tan piyasaları hareketlendiren hamleler

Koç Holding, Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, sahip olduğu Koç Holding hissesinin oranını artırdı. Piyasaları hareketlendiren bir hamle de Doğuş Otomotiv 140 liradan hesaplanmak üzere ortalama 515 bin adet hisseyi sattı.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

Doğuş GYO 2021'de 4.9 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Doğuş GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 4 milyon 953 bin 689 TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

Doğuş GYO'dan 2.4 milyon TL'lik kiralama işlemi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan kiralama sözleşmeleri toplamı KDV hariç yaklaşık 2 milyon 459 bin 324 TL olarak gerçekleşti.

Doğuş GYO borç azaltmak için Kuveyt Türk ile sat ve geri kirala sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO mevcut kredi borçlarının kısmen kapatılması ve finansal giderlerin azaltılması amacıyla Kuveyt Türk ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı...

Doğuş GYO'dan D-Ofis Maslak'ta 40 bin euroluk satış!

Doğuş GYO, D-Ofis Maslak gayrimenkulünün 40 bin euro bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme vadesi sonunda geri alınması için Finansal Kiralama Sözleşmesi imzaladı.

D Ofis Maslak, Doğuş Holding'e kiralandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili tarafa yapılan kiralama hakkında açıklama yaptı.

Doğuş GYO 2018'de 9,2 milyon TL kira sözleşmesi imzaladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2018 yılı içerisinde kiralama sözleşmelerinin toplamı KDV hariç yaklaşık 9 milyon 212 bin 468 TL olarak gerçekleşti...

Doğuş GYO 2017'de 8 milyonluk kiralama sözleşmesi imzaladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2017 yılında KDV hariç 8 milyon 67 bin 806,23 TL kiralama sözleşmesi imzaladı...

Doğuş GYO Gebze'deki otomotiv showroomu kiraladı!

Doğuş GYO, Gebze'deki otomotiv showroom ve servis alanı ile ticari alanını Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı. 

Doğuş Center Maslak, Doğuş Otomotiv'e kiralandı!

Doğuş Center Maslak, Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş.'ye, aylık kira bedeli 28 bin 814,59 USD+KDV bedelle ve ilk yıldan sonra yıllık yüzde 2 kira artışı ile, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 5 yıl süre ile kiraya verildi.

Doğuş Otomotiv kiralama Haberi

Doğuş Otomotiv kiralama
DOĞUŞ Otomotiv, VW Financial Services AG ile ortaklığı olan VDF Servis bünyesinde bir filo kiralama şirketi kurulması için ön çalışmalara başlıyor. Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamanın ardından Doğuş Otomotiv hisseleri yüzde 3'ün üzerinde yükseldi. Hisseler günü yüzde 6.68 yükselişle 7.66 liradan tamamladı. Garanti Yatırım Analisti Altan Aydın, "Fiyatı çok düşmüştü. Haberin desteğiyle yükseldi" dedi....