03 / 05 / 2024

Doğuşkent Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Doğuşkent Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Ergünkent İnşaat ve Yıldırım Belediyesi, Mollaarap'ta 9 bin haneyi kapsayan kentsel dönüşüm için adım atıldı. Bu kapsamda uzlaşma sürecinin 6 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek olan Doğu Garajı Nekropol Alanı Projesi’nde sona gelindi.

Doğuşkent Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor!

Ergünkent İnşaat ve Yıldırım Belediyesi, Mollaarap'ta 9 bin haneyi kapsayan kentsel dönüşüm için adım atıldı. Bu kapsamda uzlaşma sürecinin 6 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Antalya Doğu Çevreyolu'nun 2'inci etabı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafiği rahatlatmak amacıyla temeli atılan Antalya Doğu Çevreyolu'nda sona gelindi. 2. etabı tamamlanan projede 3. etap çalışmaları devam ediyor.

Antalya, Doğu Garajı Nekropol Alanı'yla cazibe merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek Doğu Garajı Nekropol Alanı projesinde, tarihi mezarlık alanını dış etkenlerden koruyacak üst yapının taşıyıcı ayakların monte işlemlerinde sona yaklaşıldı.

Hilton Atina'yı Doğuş Grubu satın alıyor!

Yunanistan’da turizm alanındaki yatırımlarını sürdüren Doğuş Grubu, başkent Atina’daki Hilton Oteli'ni satın alıyor.

Antalya Doğu Garajı Projesi referandumla kabul edildi!

"Güneş Doğudan Yükseliyor" sloganı ile hayata geçirilen Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi için gidilen sandıktan yüzde 93,21 "Evet" oyu çıktı.

Antalya Doğu Garajı projesi halkın onayına sunuluyor!

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önemli projeleri halkın onayına sunmaya devam ediyor. Antalya’da ‘Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ için pazar günü referanduma gidiliyor.

Antalya Doğu Garajı projesinin referandumu 31 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, maliyeti 100 bini bulan ‘Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’nin 31 Temmuz Pazar günü halk oylamasına sunulacağını belirtti.

Elbistan Doğan Maden Sitesi'nin 11 bloğuna çürük raporu!

Çukurova Üniversitesi’nden uzmanların Doğan Maden Sitesi’ndeki 11 bloktaki dairelerin çürük olduğu yönünde rapor verdiği öğrenildi. Bina sakinlerine evlerini boşaltmaları yönündeki tebligatların ulaşacağı bildirildi.

Erzurum'daki kentsel dönüşüm Doğu Anadolu'ya rol model oldu!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte yaptığı değişim ve dönüşümle Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki yöneticilere rol modeli oldu. Başkan Sekmen, Dadaşlar diyarında yaptığı hizmetlerle Erzurum’u yeniden Doğu’nun Paris’i yaptı.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda çalışmalar ne durumda?

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek Doğu Garajı Nekropol Alanı projesinde, tarihi mezarlık alanını dış etkenlerden koruyacak üst yapının taşıyıcı ayakların montesine başlandı.

Doğuşkent Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Doğuşkent Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Ergünkent İnşaat ve Yıldırım Belediyesi, Mollaarap'ta 9 bin haneyi kapsayan kentsel dönüşüm için adım atıldı. Bu kapsamda uzlaşma sürecinin 6 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Bursa'da ilk kez kentsel dönüşüm projesine imza atan Ergünkent İnşaat, uzun süredir tartışılan Mollaarap'a da el attı. Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, binlerce kişinin beklediği müjdeyi verdi. Adanur, Yıldırım-Mollarap Mahallesi içinde 9 bin haneyi kapsayan dev proje için vatandaş-belediye-müteahhit diyaloğunu kurmayı başaran Yıldırım Belediyesi ile işbirliği yaptıklarını söyledi.

Daha önce Park Nilüfer Evleri (340 hane) gibi çok önemli kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdiklerini hatırlatan Adanur, mağduriyetlerin yaşandığı dönemlerde planlı ve titiz çalışma anlayışıyla fark yarattıklarını belirtti. Adanur, ''Sadece uzlaşma görüşmeleri 3 yıl süren Park Nilüfer Evleri Bursa'nın ilk kentsel dönüşüm ruhsatlı projesi olarak tarihe geçti''...