05 / 05 / 2024

DoğYap 2014 projeleri

DoğYap 2014 projeleri

Çanakkale’nin yeni cazibe merkezi olacak Troy Park AVM inşaatında sona yaklaşan DoğYap; İstanbul merkezli konut, plaza ve iş merkezi alanında prestijli projelere imza atmayı hedefliyor.

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı 25 Aralık'ta!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi projeleri hakkında detaylı bilgileri paylaşmak üzere 25 Aralık Çarşamba günü toplantı düzenliyor...

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

Sıfırdan proje yapmayın, yarım projeleri bitirin!

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında bitmeyen projelerin huzursuzluk meydana getirdiği ifade edildi. Sunumda, "Sıfırdan proje yapmayın. Yüzde 40’ı yapılan projeleri dondurun yüzde 70’i yapılanları tamamlayın" denildi.

Doğyapı İnşaat Makina Maden Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğyapı İnşaat Makina Maden Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Doğan tarafından kuruldu. 

Çınar Elite Yapı'nın projeleri yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Çınar Elite Yapı, hayata geçirdiği her projede yeniliğe imza atmayı ilke ediniyor. Çınar Elite Yapı'nın Bodrum mimarisine sadık kalınarak doğayla iç içe tasarlanan projeleri, hem yurt içinde hem yurt dışında yatırımcıların ilgisini çekiyor…

2017 sonrası yapılan kaçak bina yıkılacak!

İmar Barışı’na 3.7 milyon başvuru geldi. Konu hakkında değerlendirme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı’nın 2017 sonuna kadar yapılan projeleri ilgilendirdiğinin altını çizdi...

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

DoğYap 2014 projeleri Haberi

DoğYap 2014 projeleri

1972 yılından beri mobilya, enerji, gıda, inşaat olmak üzere birçok farklı alanda faaliyet gösteren Doğanlar Yatırım Holding, gayrimenkul alanında yaptığı çalışmalarla da adından söz ettiriyor. 20 yılı aşkın süredir DoğYap adı altında gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirket, yakın dönemde hayata geçireceği farklı projeler ve kentsel dönüşüm kapsamında modern konutlar inşa etmeyi planlıyor. 


Yatırıma bölgemizden başladık, İstanbul’da devam edeceğiz

Gayrimenkul geliştirmenin mülkiyet esaslı, kentsel dönüşümün ise insan odaklı çalışmalar olduğunu vurgulayan Doğanlar Yatırım Holding İnşaat Grup Başkanı İsmail Doğan, “Çanakkaleli bir firma olarak öncelikle bölgemize yatırım yapmak istedik. Çanakkale Troy Park AVM inşaatını bitirmek üzereyiz. Ayrıca yine DoğYap olarak bölgemizde bir kız meslek lisesi ve yurt yaparak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladık” dedi. Yakın dönemde kentsel dönüşüm projeleri ile fark yaratacaklarına değinen İsmail...