05 / 05 / 2024

DoğYap

DoğYap

Çanakkale’nin yeni cazibe merkezi olacak Troy Park AVM inşaatında sona yaklaşan DoğYap; İstanbul merkezli konut, plaza ve iş merkezi alanında prestijli projelere imza atmayı hedefliyor.

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Doğyapı İnşaat Makina Maden Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğyapı İnşaat Makina Maden Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Doğan tarafından kuruldu. 

İşte Doğu ve Güneydoğu'ya yapılacak yatırımlar!

Başbakan Binali Yıldırım, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi̇ Cazi̇be Merkezleri̇ Programı ve Yatırım ve Destek Hamlesi̇" kapsamında, 2016-2020 döneminde toplam 62 milyar liralık kamu yatırımı yapılmasının öngörüldüğünü açıkladı.

Hebo Yapı Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan mobilya talebi alıyor!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. Satış Müdürü Başak Şahindoğan, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da, şehirlerin daha yeni yeni inşa edildiğini belirterek, bu bölgelerden oldukça fazla şehir mobilyaları talebi aldıklarını bildirdi.

Doğu'ya yapılacak yatırımlar iş dünyasını heyecanlandırdı!

Başbakan Binali Yıldırım'ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yatırım çağrısı iş dünyasında heyecan yarattı. İşte iş dünyasının devlerinden yapılan açıklamalar.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

Doğu Kudüs'e yapılacak 770 yerleşim biriminin projesi tamam!

İsrail Planlama ve İnşaat Komitesi'nin, Doğu Kudüs ve Beytullahim'de yapılması planlanan bin 200 yeni yerleşim biriminden 770'inin inşaat projesini Kudüs Belediyesine sunduğu bildirildi.

Malatya Doğanşehir'e çöp dolum tesisi yapılacak!

Malatya Doğanşehir ilçesinde yapılan modern çöp dolum tesisleri, ilçenin çöp sorununu rahatlatacak. Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile harekete geçti.

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi, İlyas Doğukan Duran tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Sakarya doğalgaz dağıtım sistemi yapımı için acele kamulaştırma!

Sakarya ilinde tesis edilecek doğalgaz dağıtım sisteminin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Doğu Karadeniz'e demiryolu yapılacak mı sorusu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Doğu Karadeniz'e yönelik demiryolu projelerine ilişkin sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti. İlk sorusu "Doğu Karadeniz'e demiryolu yapılacak mı?" oldu..

Doğuş İst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş İst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Kapan tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, İstoç 4.Yol Sokak'ta kuruldu.

DoğYap Haberi

DoğYap

1972 yılından beri mobilya, enerji, gıda, inşaat olmak üzere birçok farklı alanda faaliyet gösteren Doğanlar Yatırım Holding, gayrimenkul alanında yaptığı çalışmalarla da adından söz ettiriyor. 20 yılı aşkın süredir DoğYap adı altında gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirket, yakın dönemde hayata geçireceği farklı projeler ve kentsel dönüşüm kapsamında modern konutlar inşa etmeyi planlıyor. 


Yatırıma bölgemizden başladık, İstanbul’da devam edeceğiz

Gayrimenkul geliştirmenin mülkiyet esaslı, kentsel dönüşümün ise insan odaklı çalışmalar olduğunu vurgulayan Doğanlar Yatırım Holding İnşaat Grup Başkanı İsmail Doğan, “Çanakkaleli bir firma olarak öncelikle bölgemize yatırım yapmak istedik. Çanakkale Troy Park AVM inşaatını bitirmek üzereyiz. Ayrıca yine DoğYap olarak bölgemizde bir kız meslek lisesi ve yurt yaparak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladık” dedi. Yakın dönemde kentsel dönüşüm projeleri ile fark yaratacaklarına değinen İsmail...