03 / 05 / 2024

doka inşaat perdesi

doka inşaat perdesi

52 kat ve 195 metre yüksekliğe ulaşması hedeflenen projenin inşaat çalışmalarında Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi sayesinde her türlü hava koşulunda kesintisiz çalışma ve böylelikle işgücünden azami verim alınması sağlanacak

Adil Gökçadır: İnşaat sektörü Türk ekonomisinin lokomotifi!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Bir ev yaparsınız ve bu 200'ün üzerinde sektörü harekete geçirir. Yeni bir ev demek, perdesi, kapısı, prizi, dolabı... 23 bin kalem ürün ihtiyacı demek. Gelişmekte olan tüm ülkelerde inşaat sektörü vazgeçilmezdir." dedi.

Doka'dan büyük inşaat projelerine kesintisiz çözüm!

52 kat ve 195 metre yüksekliğe ulaşması hedeflenen projenin inşaat çalışmalarında Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi sayesinde her türlü hava koşulunda kesintisiz çalışma ve böylelikle işgücünden azami verim alınması sağlanacak

Queen Central Park Bomonti'de Doka ile inşaat çalışmaları sürüyor!

26,000 metrekarelik alanda 52 kat ve 195 metre yüksekliğe ulaşacak Queen Central Park Bomonti projesinde, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi sayesinde inşaat çalışmaları her türlü hava koşulunda maksimum güvenlikle sürdürülüyor.

Otomatik tırmanır kalıp sistemleri inşaat maliyetini düşürecek!

Doka Kalıp İskele Genel Müdürü Ender Özatay, "Otomatik tırmanır kalıp sistemleri, inşaat maliyetlerinin aşağı çekilmesinde yatırımcı firmalara büyük katkıda bulunuyor" dedi.

Ender Özatay: İnşaat maaliyeti azaltılabilir!

Doka, inşaat yatırımcılarının azalan kar marjları için bir çözüm geliştirdiğini duyurdu. Çözümü Doka Kalıp İskele Genel Müdürü Ender Özatay açıkladı.

Doka, 'endüstriyel kalıp' çözümü ile inşaat maliyetlerini düşürecek!

Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, inşaat sektöründe küçük ya da büyük tüm projeler için 'endüstriyel kalıp' çözümü sunduklarını, şirketlerin maliyetlerini kısmalarına yardımcı olduklarını söyledi.

Doka'dan inşaat yatırımcılarının azalan kar marjlarına çözüm!

Özatay, inşaat sektöründe ister küçük ister büyük ölçekli projeler olsun, kar marjlarındaki düşüşlerin firmalara ekstra bir yük getirdiğini, bunun nedeninin ise artan maliyetlerin yoğun rekabet nedeni ile son fiyatlara yansıtılamaması olduğunu belirtti.

Doka İnşaat yeni şubesiyle perakende satışa yönelecek!

Doka İnşaat, Balıkesir ve çevresinde dört yıldır Thermolock markasının, bir yıldan bu yana da Isonem markasının ana bayiliğini yürütüyor. Doka İnşaat yeni şubesiyle perakende satışa da giriyor...

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

doka inşaat perdesi Haberi

doka inşaat perdesi

Doka İskele-Kalıp, büyük inşaat projelerinde, her türlü hava koşulunda kesintisiz çalışma sağlayan perdesi ile iddiasını artırdı.


Doka İskele-Kalıp, Genel Müdürü Ender Özatay, "İnşaat ve gayrimenkul sektöründe son 10 yıl içinde başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde çok önemli projeler yapılmaya başlandığını belirtti. Özatay; bu projelerin yapım aşamasında hız ve güvenliğin ön plana çıkan faktörlerden biri olduğunun altını çizdi. Özel ve zorlu geometriye sahip yapılarda uzman mühendis kadrosu ile projeye özel mühendislik hizmeti ve çözümler sunduklarını söyleyen Özatay, şöyle devam etti:


"Queen Central Park Bomonti projesine de en ideal çözümü sunarak hareketli bir cepheye sahip olan bina için betonarme yapının çepeçevre ve hiçbir boşluk olmadan kapatılabilmesi sağlandı. Özel ayaklar kullanılarak bina geometrisine uygun şekilde dışarı çekilebilen paneller kolaylıkla bir sonraki kata tırmandırılabiliyor....