07 / 05 / 2024

doka marina ordu

doka marina ordu

Ayhan Kaymaz, DOKA’nın hazırladığı ve gerçekleştirmeyi düşündüğü ‘marina inşası, iç sularda uygun yerlerde rafting parkurlarının oluşturulması ve yelken sporunun geliştirilmesi’ projesi için en uygun yerin Ordu olduğunun altını çizdi.

Doka’dan ödüllü mühendislik çözümü!

2 adet S, 3 adet de C şekline benzer değişik geometrik yapıda 5 binadan oluşan İstanbul Marina projesinde, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi ile binaların çepeçevre boşluksuz kapatılması sağlanarak maksimum güvenlikli çalışma ortamı yaratıldı.

Ordu'nun batı ve doğu bölgeleri Meletpark'la birleşecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ''Melet Irmağı ile Karadeniz'in birleşim noktasında dalgakıran ve mendirekler yardımıyla bir iç deniz bölgesi oluşturup bu bölge içerisinde marina, otel ve kültür merkezi oluşturulacak'' dedi.

Ordu'nun turizm cazibesi artıyor!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Ordu'nun turizm cazibesinin giderek arttığını belirterek, "Birkaç yıl içerisinde Orduya gelen yerli ve yabancı turist sayısı 1 milyonu bulabilir" dedi.

Ordu Gülyalı'ya çikolata ve fındık parkı yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı İlçe Belediyesi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Ordu Ticaret Borsası ve Gülyalı Gelişim Derneği tarafından Gülyalı İlçesi'nde "Çikolata Park" kurulması için çalışmalar sürüyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'na tatil köyü kurulacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası 'na tatil köyü kurulması için çalışma başlattı. Proje, DOKA 'nın da desteğiyle, Çambaşı Merkez'de uygulanacak.

ORGİAD: DOKA' nın projesi Ordu'ya yapılmalı!

Ordu Genç İşadamları Derneği (ORGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kaymaz, "Ordu'nun turizm alanındaki geleceğinin bir ayağı eksik bırakılmamalıdır. Sahip olan teleferik ve yamaç paraşütü Ordu'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Marina için en uygun yer Ordu!

Ayhan Kaymaz, DOKA’nın hazırladığı ve gerçekleştirmeyi düşündüğü ‘marina inşası, iç sularda uygun yerlerde rafting parkurlarının oluşturulması ve yelken sporunun geliştirilmesi’ projesi için en uygun yerin Ordu olduğunun altını çizdi.

Ordu ile Trabzon arasına marina yapılacak!

Ordu ile Trabzon arası kıyı kesiminde yat turizmi için uygun bir noktaya marina inşası, iç sularda da rafting parkurlarının oluşturulması ve yelken sporunun geliştirilmesi için de bir merkez yapılacağı açıklandı.

DOKA'dan Ordu- Artvin arası 2 milyar TL'lik proje!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) bölge kentlerinde farklı alternatiflerin oluşturulması ve kış turizminin canlandırılması için Ordu'dan Artvin 'e kadar " Kış Turizm Koridoru " oluşturacak.

Ordu sahiline Çikolata Park yapılacak!

Ordu’da fındık tanıtımına katkı amacıyla deniz kenarına “Çikolata Park” projesi yapılacak. Projede fındık müzesi de yer alacak. 10 milyon TL'ye mal olacak projenin yüzde 75'lik kısmı DOKA tarafından karşılanacak...

DOKA Ordu'da Çikolata Vadisi kuracak!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA) bugüne kadar 530 projeye 48.5 milyon lira kaynak sağladı. DOKA ilk etapta 5.5 milyon euro harcayarak Ordu’da 34 işletmenin üretim yapabileceği Çikolata Vadisi kuracak...

Dünyanın ilk çikolata vadisi Ordu'da kuruluyor!

Kalkınma Bakanlığı'na bağlı Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), 5,5 milyon euro harcayarak Ordu'da 34 işletmenin üretim yapabileceği, Ar-Ge çalışmalarının yürütüleceği çikolata vadisi oluşturacak.

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3. Etap'ta 660 TL taksitle!

TOKİ, Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3 Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 40 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sundu

doka marina ordu Haberi

doka marina ordu

Ordu Genç İşadamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz, Doğu Karadeniz kalkınma Ajansı’nın (DOKA) hazırladığı ve gerçekleştirmeyi düşündüğü ‘Marina İnşası, İç Sularda Uygun Yerlerde Rafting Parkurlarının Oluşturulması ve Yelken Sporunun Geliştirilmesi’ projesi için en uygun yerin Ordu olduğunu söyledi. Kaymaz, yaptığı açıklamada, Ordu’da özellikle turizm sektöründe olumlu yönde gelişmeler yaşandığını, yeni yapılan ya da yapılmakta olan 5 yıldızlı oteller, turistik tesisler, Çambaşı Kayak Pisti, Botanik Park ve Çikolata Vadisi gibi yatırımların bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca Ordu’nun turizm tanıtımında önemli bir yere sahip olan teleferik ve yamaç paraşütünün Ordu’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çektiğini vurgulayan Kaymaz, “Ordu­ Giresun Havaalanımız kısmetse bu yıl içerisinde hizmete açılacak. Ordu’nun yatırımlar açısından en büyük eksiği muhteşem deniz potansiyelini kullanamaması, bir limanının ya...