22 / 05 / 2024

döküm sektörü

döküm sektörü

Çimento sektörünün yükselen yıldızı Traçim Çimento, web sayfasını yeniden tasarlayarak daha işlevsel ve hızlı, aynı zamanda estetik yeni yüzüyle ziyaretçilerin kullanımına açıldı...

Bakan Özhaseki'den belediyelere kentsel dönüşüm çağırısı: Kapı sonuna kadar açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, "Yeter ki kentsel dönüşüm yapın, kapı sonuna kadar açık." dedi.

Hakmar’da 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü!

Ucuz ve kaliteli ürün satışıyla bilinen Hakmar’da yeni indirimler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 22 Kasım 2023 fiyat listesi...

Doğal gaz dönüşümü yaptırırken paranızdan ve sağlığınızdan olmayın! 

Kışın konfor denildiğinde akla gelen ilk kriterlerden biri ısıtma oluyor. Toplumun ısıtmadaki kriteri ise ekonomik, güvenilir ve çevre dostu olan doğal gaz. Peki doğal gaz dönüşümü yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

A101’de döküm tava 399, 95 TL’ye, stor perde 349 TL’ye, döküm kek kalıbı 199,95 TL’ye düştü!

A101, bugünden itibaren pek çok ürününe indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da döküm tava 399, 95 TL’ye, stor perde 349 TL’ye, döküm kek kalıbı 199,95 TL’ye düştü. İşte 22 Haziran Perşembe A101 fiyat listesi...

ŞOK’ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü!

ŞOK’ta indirim kampanyası devam ederken yeni indirimli ürünler kataloğu ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Buna göre, 8 Haziran’a özel, ŞOK'ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü. İşte 8 Haziran Perşembe ŞOK fiyat listesi.

Tarım sektöründen 14 milyar 58 milyon dolarlık ihracat!

Tarım sektörü, 14 milyar 58 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını gerçekleştirdi.

Tarım sektöründen ihracatta ocak rekoru kırıldı! İşte o sektörler…

Tarım sektörü, 2 milyar 875 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracatına ulaştı. 2022'de ihracat rekorlarına imza atan tarım sektörü, bu yıla da yükseliş eğilimine devam etti.

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Emeklilerin merak ettiği sorular yanıt buluyor! Emekli maaş dökümü nasıl alınır?

Emeklilik çoğu çalışanın hayalidir. Bu yüzden emekliliğe dair pek çok soru sorulmaktadır. O sorulardan biri de maaş dökümü olmaktadır.

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır?

Tapu işlemlerine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? sorusudur. İşte o merak edilen detaylar!

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? İşte tapu parsel sorgulama detayları!

Tapu kaydı dökümüne dair detaylar, tapu da işi olan kişilerce araştırılıyor. İşte tapu kadastro parsel sorgulama detayları!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

Ulusal Döküm Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusal Döküm Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Seda İskender tarafından kuruldu.

döküm sektörü Haberi

döküm sektörü

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in, çimento sektöründe faaliyet gösteren şirketi Traçim Çimento, kullanımda olan web sitesini baştan tasarladı ve ziyaretçilerin beğenisine sundu.  

Tasarımı yeniden yapılan web sitesinde Traçim Çimento ile ilgili tüm kurumsal bilgilere kolaylıkla erişilebiliyor. Ayrıca ihracat noktaları, ürünler ve kurumsal sorumluluk projeleri de daha hızlı ve işlevsel olarak görüntülenebiliyor. Web sayfasının en büyük özelliğiyse çimento sektöründe alışılmamış endüstriyel fotoğrafların tasarımda kullanılması. Ünlü fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar’ın objektifine yansıyan Traçim Çimento Fabrikası’nın fotoğrafları, web sitesi tasarımının arka planında kullanılıyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin hazırladığı raporda Türkiye’nin 7. büyük ihracatçısı olarak yer alan Traçim Çimento, web sayfasında yarattığı yeni tasarımıyla da çimento sektöründeki farklılığını bir kez daha ön plana çıkardı.

Traçim Çimento Genel Müdürü...