05 / 05 / 2024

Dokuz Eylül Efes Meslek Yüksekokulu açıldı mı

Dokuz Eylül Efes Meslek Yüksekokulu açıldı mı

Uzun süredir beklenen Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu 2016-2017 öğretim yılında kapılarını açıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

İstanbul'da Eylül 2021'de 28 bin konut satıldı!

Türkiye'de 2021'in ilk dokuz ayında 949 bin, Eylül'de 147 bin konut satıldı. İstanbul'da ise bu rakamlar Eylül'de 28 bin, 2021'in dokuz ayında ise 179 bin olarak kaydedildi. Peki İstanbul'da konut satışında hangi ilçe lider oldu?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin uygulamalı bilimler yüksekokulu Tınaztepe'ye mi taşınacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Seferihisar'da bulunan uygulamalı bilimler yüksekokulunun Tınaztepe'ye taşınacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden İzmir depremi raporu!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim saat 14.51'de yaşanan 115 hayatını kaybetmesine sebep olan depremle ilgili Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi'ince (DAUM) rapor hazırlandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne fakülte müjdesı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin açılış törenine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi'nin de kurulduğunun müjdesini verdi.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi GSF binası yıkılacak!

Türkiye’nin ilk ve en büyüğü olan İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Konservatuarı yerleşkesinin boşaltılması ve yıkılması kararlaştırıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası kültür mirası oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından korunması gereken kültür varlığı olarak tescillendi.

Bazı alanlar Dokuz Eylül teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Bazı alanlar Dokuz Eylül teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edilidi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Selçuk Efes Meslek Yüksekokulu açıldı!

Efes Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Öğretim yılına dün düzenlenen törenle başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü Prof. Dr. Murat Hatipoğlu, "2023 hedefimiz Efes Kültür Üniversitesi'ni kurmak" dedi.

Selçuk Efes Meslek Yüksekokulu yarın açılıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu yarın açılıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu açılıyor!

Uzun süredir beklenen Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu 2016-2017 öğretim yılında kapılarını açıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin denize nazır binası kiraya verilecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü 9 Eylül Üniversitesi’nin Karşıyaka Polikliniklerinin olduğu binayı ihaleye çıkarıyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi'nin ortak hizmet protokolü kapsamında inşaatı tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor.

Dokuz Eylül Efes Meslek Yüksekokulu açıldı mı Haberi

Dokuz Eylül Efes Meslek Yüksekokulu açıldı mı

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu 26 Eylül Pazartesi günü açılıyor. Şimdilik sadece Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü faaliyete geçecek olan yüksekokulda, 10 öğretim görevlinin yanı sıra 6 idari personel görev yapacak. Selçuk protokolünün de açılışa eşlik edeceği tören saat 10.00’da gerçekleşecek.

Selçuk’un üniversite hasretinde önemli adım

Efes Meslek Yüksekokulu’nun açılmasının Selçuk’ta önemli bir adım olduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, “Her zaman söylediğimiz gibi Selçuk üniversiteler kenti olacak. Tarihin, kültürün, medeniyetin başkenti olan Selçuk’un ilerleme rotasında eğitim alanı her zaman önceliğimizdir. THK Üniversitesinden sonra gerçekleşen bu adım çok değerlidir, önemlidir. Bu vesileyle Pazartesi açılışı gerçekleştireceğimiz Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu’nun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese ilçe halkım adına özellikle teşekkürlerimi sunuyorum”...