04 / 05 / 2024

dolar alım satım limiti

dolar alım satım limiti

Döviz bürolarında dolar alım satımlarında vergi kimlik numarası sormayı gerektiren üst limit artırıldı. Yeni tutara ilişkin alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Merkez Bankası'ndan dikkat çeken hamle! Altın ve dolar alım satımında yeni uygulama başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Liralaşma Stratejisi kapsamındaki Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinde yeni uygulamanın değişikliği takip eden ilk üç günde, 734 milyon dolar karşılığı pozisyon büyüklüğüne ulaşıldı.

Döviz alım satımı yapanlar Kapalıçarşı piyasasına hücum etti!

Merkez Bankası’nın talimatı ile bankalar döviz alış satış fiyatı arasındaki farkı ciddi oranda artırdı. Dolar ve euro ile işlem yapan vatandaşlar da Kapalıçarşı’dan 40-50 kuruş avantajla döviz alım satımı yapmaya başladı.

Ziraat Bankası canlı altın ve dolar alış satış fiyatları ne kadar? 3 Kasım 2022 Ziraat Bankası altın ve dolar fiyatları

Vatandaşlar, Ziraat Bankası canlı altın ve dolar alış satış fiyatlarını merak ediyor. Ziraat Bankası'ndan altın veya dolar almak isteyenler için canlı altın ve dolar alış satış fiyatları belli oldu. İşte 3 Kasım 2022 Ziraat Bankası altın ve dolar kuru alış satış fiyatı.

Dolar ne kadar oldu? 1 Dolar kaç TL? Dolar alış ve satış fiyatları nedir? 4 Eylül Pazar dolar euro kaç TL?

Dolar bugün ne kadar oldu? 4 Eylül Pazar dolar fiyatları nedir? Bugün dolar alınır mı? Hafta sonu dolar euro alınır mı?

Dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için İslam Memiş alım ve satım seviyelerini açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için bu hafta takip edeceği alım ve satım seviyelerini açıkladı.

Dolarda yeni dönem! Alım satımda miktar belli oldu!

Döviz alım satımında kimlik zorunluluğunun ardından yeni düzenleme ile alım satıma sınır geldi ve sınır 5 bin ABD Doları olarak belirlendi.

Dolar alım satımında kimlik sorma limiti artırıldı! İşte yeni tutar

Döviz bürolarında dolar alım satımlarında vergi kimlik numarası sormayı gerektiren üst limit artırıldı. Yeni tutara ilişkin alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kentaş Proje İnşaat ve Malzemeleri Alım Satım Taahhüt Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentaş Proje İnşaat ve Malzemeleri Alım Satım Taahhüt Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemile Sak tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Enerji kimlik belgesi olmayan binaların alım satımı yapılamayacak!

Gayrimenkul brokeri Özkan Aydemir, 50 metrekare üzeri inşaat alanına sahip bütün binaların enerji kimlik belgesi olmadan alım ve satımının yapılamayacağını söyledi.

Sinpaş GYO 2016 yılı pay alım satım bildirimini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, KAP'ta pay geri alım satım bildirimi yayınladı. Bu bildirime göre Avni Çelik'in Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 13,18'e çıktı. Mehmet Çelik' in ise Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 0,003' e indi.

İdealist GYO pay geri alım satım bildirimi!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na pay geri alım satım bildirimi yayınladı. Bu bildirime göre şirketin İdealist GYO A.Ş.'deki payı yüzde 24 oldu.

dolar alım satım limiti Haberi

dolar alım satım limiti

Döviz alım satımı işlemlerinde vergi kimlik numarası tespitini gerektiren tutar sınırı, 3 bin dolardan 5 bin dolara çıktı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi İdaresi Başkanlığı'nca hazırlanan Vergi Kimlik Numarası Genel Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlandı. Değişiklikle, banka, özel finans kurumları, posta merkezleri ve Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında Karar kapsamında kurulmuş yetkili müesseselerce döviz alım satımı işlemlerinde vergi kimlik numarası tespitini gerektiren tutar sınırı 3 bin dolardan 5 bin dolara çıkarıldı.

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 17,31 seviyelerinde işlem görüyor.

Dün düşüş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,19 altında 17,2419'dan tamamladı.

Dolar endeksi, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) dün politika faizini 75 baz puan ile 1994'ten bu yana en yüksek hızda artırmasının ardından 104,6 seviyelerine gerilese de...