17 / 05 / 2024

dolar bozdurana indirimli arsa

dolar bozdurana indirimli arsa

Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Yüksek, 'Bozdur dövizini ülke ekonomine katkı sağla' çalışması kapsamında bin dolar bozdurup makbuz getiren 57 kişiye Kocaeli Kandıra ve İzmit bölgelerinden bin metrekare müstakil tapulu araziler vereceklerini açıkladı.

Dolarını bozdurana kara haber! Fransa merkezli dev banka duyurdu! Yıl sonunda dolar tam tamına bu kadar olacak!

Fransa Merkezli küresel banka BNP Paribas, doların yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı. Dolarlarını satanlar yandı. İşte 2024 yıl sonunda doların geleceği seviye...

Banu Evleri Ispartakule projesinde dolarını bozdurana indirim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek amaçlı Banuevleri Ispartakule 2 ve Banuevleri Ispartakule 3 projelerinde 20 bin dolar ve üzeri döviz bozduranlar, bozdurduğu döviz miktarının yüzde 6.1'i oranında indirim alıyor.

Dolar bozduran ev alıyor!

Sektör temsilcileri dolarını bozdurup ev alanların yüzde 35 kazanç sağlayacağını belirtirken, dolar bozdurana indirimler yapılıyor.

Dolar bozdurana DKY İnşaat'tan yüzde 2,5 indirim!

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, hükümetin dolar bozdurma kampanyasına yüzde 2.5 indirimle katıldıklarını belirterek, dövizini bozduranların 3 defa kazançlı çıkacağını söyledi.

Doğuş İnşaat'tan döviz bozdurana 15 bin TL indirim!

Küresel patronların istediklerini veremeyen Türk halkı, doları bozduranlara ilginç indirimleri yapmaya devam ediyor. Berber, lokantacı, fırıncı derken indirim kervanına İnşaatçılarda katıldı. Kahramanmaraşlı bir firma 15 bin Dolar bozdurana 15 bin TL indirimli ev satacağını duyurdu.

Yeşil Yurt İnşaat'tan dolar bozdurana indirim!

Yeşilyurt Belediyesi iştirakı olan Yeşil Yurt İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrası dövizini bozduran vatandaşlara devam etmekte olan Yeşil İnci Evleri ile Yeşil Köy Konutlarında indirim kampanyası başlattı.

Huzurlu İnşaat'tan 10 bin dolar bozdurana yüzde 10 indirim!

Huzurlu İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar‘dan TL’ye dönelim çağrısını desteklemek adına “Huzurlu Marmara” projesinde 10 bin dolar bozdurana yüzde 10 indirim kampanyasını başlattı.

Bin dolar bozdurana tapulu arazi hediye!

Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Yüksek, 'Bozdur dövizini ülke ekonomine katkı sağla' çalışması kapsamında bin dolar bozdurup makbuz getiren 57 kişiye Kocaeli Kandıra ve İzmit bölgelerinden bin metrekare müstakil tapulu araziler vereceklerini açıkladı.

Dolar bozdurana ev alırken komisyon yok!

Adıyaman'da bir emlakçı, 20 bin dolar bozdurup makbuzunu getiren müşterilerinden komisyon ücreti almayacak ve danışmanlık hizmetini de ücretsiz verecek

Türkmenistan, müteahhitlik sektörüne 7 milyar dolar ayırdı!

Türkmenistan, 2011 yılında müteahhitlik  sektörüne 7 milyar dolar pay ayırdığını açıkladı. Yapılan bakanlar kurulu toplantısında, inşaat işlerinden sorumlu Devlet Başkan Yardımcısı  Deryageldi Orazov, sektör ile ilgili raporunu sundu

Zorlu Holding 2015e kadar inşaattan 10 milyar dolar hedefliyor!

İstanbul Zincirlikuyu’da Türkiye’de ilk defa rezidans, performans sanatları merkezi, alışveriş merkezi, otel ve ofislerden oluşan 5 ayrı fonksiyonu bir araya getiren Zorlu Center’ın 2 milyar 500 milyon doları aşan bir büt&ccedi

Ukra İnşaat, 2010'da reklam için 10 milyon dolar harcadı!

TV dizileri Ukra İnşaat'ı kamuoyunun en bilinen markaları arasına soktu. 2010'da reklam için 10 milyon dolar harcayan Ukra, 2011'de de yeni projelerle birlikte sponsorluklara devam edecek...

Vizyon Parkta 1.708 dolar taksitle 82 metrekare ofis!

KUYAŞ-Kuyumcukent Garimenkulleri Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen Vizyon Park projesinde 82 metrekare ofislerin fiyatları 205 bin dolar. Aylık taksitleri ise 1.708 dolardan başlıyor..

dolar bozdurana indirimli arsa Haberi

dolar bozdurana indirimli arsa

Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek, dövizin TL karşısında yükselmesine karşın 'Bozdur dövizini ülke ekonomine katkı sağla' kampanyası başlattıklarını açıkladı. Yüksek, Sinoplu olmasından dolayı ilin plaka kodu olan 57 kişiyi arazi sahibi yapacaklarını belirtti.

Bu çalışmayla amaçlarının Türkiye'ye kimsenin diz çöktüremeyeceğini göstermek ve TL'nin daha çok değer kazanmasını sağlamak olduğunu dile getiren Yüksek, "Amacımız hiç bir ticari koşulda dolara ihtiyacımızın olmadığını göstermek Türkiye'yi kimsenin hafife almamasını hatırlatmak Türkiye kendi içinde milli ve yerli yatırımları ile ekonomisini hiç bir dış ticarete bağlı kalmamak üzere daha da büyültmek ve güçlendirmek olduğunu göstermek adına bu kampanyayı başlattık. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve devleti her koşul ve şartta kendi milleti için mücadele etmeye hazır olduğundan bizlere de ticari katılımcı ve sektör işletmecileri olarak, özellikle...